Nejprodávanější tituly - květen 2022
česká

Naši otcové
Andrew O’Hagan v knize, která byla mj. nominována na prestižní Booker Prize, zobrazuje srážku mezi generacemi, mezi starým a novým Skotskem, mezi životem v ideálech a důsledky takového idealismu.
česká

Naši otcové

232 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
česká
Ukázky

Gott

449 Kč
Na odstřel
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
česká
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
Říkej mi Johny!
V tomto románu jsme svědky postupného přerodu hlavního hrdiny v povolný nástroj represe, který se neštítí asistovat ani při deportaci vlastních rodičů na Sibiř.
česká

Říkej mi Johny!

205 Kč
Klobouk dolů!
Detektivka i zajímavý pohled na život postižených, bez falešného sentimentu i morbidity.
česká

Klobouk dolů!

151 Kč
Tisíc a jeden přízrak
Sbírka hrůzostrašných povídek, jejichž společným jmenovatelem je tajemno a romantický střet protikladných sil dobra a zla, často nadpřirozené povahy.
česká

Tisíc a jeden přízrak

232 Kč
Krysiáda
První část diptychu Ztroskotání lze prvoplánově číst jako politický thriller, nicméně jde především o břitkou satiru poukazující na nemorálnost moldavských intelektuálů po zhroucení komunistické ideologie.
česká

Krysiáda

178 Kč
Matka vzala roha
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
česká
Ukázky

Matka vzala roha

177 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Svatý hřích
(1x)
Soubor devíti brilantních povídek ruské dekadentní spisovatelky.
česká

Svatý hřích

205 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>