Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2022

Děti Duny

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám ....

Děti Duny

431 Kč
Dva divoši
Kultovní román od zakladatele Lesní moudrosti o lásce k přírodě, o dobrodružstvích dvou chlapců, kteří žili jako Indiáni, a o tom, co všechno se naučili.
Ukázky

Dva divoši

404 Kč
Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody
(2x)
Nebyla na Lvech, nejezdí na Maledivy ani do Hollywoodu! Zato jezdí na chalupu, má děti, muže, psa, starosti, práci v divadle a díky tomu spoustu příhod.

Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody

314 Kč
Kouzelné tkaničky
Napínavé příběhy malého Káji, kterého každý uzel na kouzelných tkaničkách odnese za jiným dobrodružstvím, a možná i za skutečným kamarádem.
Ukázky

Kouzelné tkaničky

314 Kč
Lakomec
(2x)
Ivan Trojan v titulní roli slavné komedie, v níž jde o peníze až v první řadě.

Lakomec

296 Kč
O mé rodině a jiné zvířeně
Slavný britský humoristický román o roztodivných zvířatech i o autorově rodině, ve kterém přestává být hranice mezi jedním a druhým zřetelná.

O mé rodině a jiné zvířeně

359 Kč
Oko světa
V zapadlém kraji zvaném Dvouříčí, jenž proslul pouze dvěma věcmi – kvalitním tabákem a tvrdohlavostí místních obyvatel –, žije trojice mladíků, pro které je největším rozptýlením občasný příjezd formana či návštěva potulného pěvce.

Oko světa

629 Kč
Ptáci v trní
Podmanivý příběh okouzluje od svého vzniku miliony čtenářů.

Ptáci v trní

449 Kč
Bestie z Buckinghamského paláce
(1x)
Světově nejprodávanější autor dětských knih napsal své první fantasy! Odehrává se v Británii o sto let později, tedy v roce 2120.

Bestie z Buckinghamského paláce

332 Kč
Bouřlivé ticho
(1x)
Po tisícikilometrové Jihozápadní pobřežní cestě se manželé Raynor a Moth snaží vrátit k normálnímu životu a zase žít mezi čtyřmi zdmi. Jenže to pro ně není vůbec jednoduché. Pokračování mezinárodního bestselleru Pobřežní cesta.

Bouřlivé ticho

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>