Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
světová

Jiskra mezi námi - 20%
Kariéra módní stylistky Alice má šanci se konečně pořádně rozjet díky zakázce pro Spencera Riggse, jednu z nejžádanějších hvězd country v Nashvillu.
světová
Ukázky

Jiskra mezi námi

69 Kč
55 Kč
Bretaňské speciality - 20%
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. První letní dny v bretaňském Saint-Malo, kdysi městě korzárů a nyní kulinářském ráji…
světová
Ukázky

Bretaňské speciality

229 Kč
183 Kč
Dalších 365 dní - 20%
(3x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.
světová
Ukázky

Dalších 365 dní

319 Kč
255 Kč
Neústupná princezna - 20%
(1x)
Je tajemný. Hádanka. Jeho totožnost je tajemství pohřbené pod vrstvami klamu. Je také posedlostí, které se nedokážu zbavit. Lákadlem, kterému nedokážu odolat.
světová
Ukázky

Neústupná princezna

209 Kč
167 Kč
Ztracený v pustině - 20%
(2x)
Proč se ze tří bratrů vrhne do náruče smrti ten, který má vše, co si jen může přát?
světová
Ukázky

Ztracený v pustině

239 Kč
191 Kč
Dcera popela - 20%
(2x)

Komisařka Battagliová cítí, že se její důvěrně známý svět nezadržitelně hroutí. Z hromádky popela ale také může povstat život v nové podobě. Jde opravdu o její poslední případ?

světová
Ukázky

Dcera popela

298 Kč
238 Kč
Město v oblacích
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...
světová
Ukázky

Město v oblacích

349 Kč
Miliónový jeep - 20%
(3x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

světová
Ukázky

Miliónový jeep

298 Kč
238 Kč
Nepříliš šťastná rodina - 20%
(5x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah.
světová
Ukázky

Nepříliš šťastná rodina

279 Kč
223 Kč
Tanec v ohni - 20%
Osmý díl série s komisařkou Katie Maguirovou. V irském Corku panuje dusno. Taneční studio jen pár kroků od policejní stanice se ocitlo v plamenech — a spolu s ním i mladí tanečníci, kteří se tam právě připravovali na taneční soutěž.
světová
Ukázky

Tanec v ohni

259 Kč
207 Kč
Chlorid sodný - 20%
(4x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
světová
Ukázky

Chlorid sodný

349 Kč
279 Kč
Spasitel - 20%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
světová
Ukázky

Spasitel

349 Kč
279 Kč
Kde zpívají raci - 20%
(15x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
světová
Ukázky

Kde zpívají raci

258 Kč
206 Kč
Ve jménu Metody - 20%
(1x)
Kritikou i čtenáři vyzdvihovaná dystopie o zdravotní diktatuře vyšla v Německu pod názvem Corpus Delicti: Ein Prozess už v roce 2009. Tématem ale předběhla dnešek.
světová
Ukázky

Ve jménu Metody

198 Kč
158 Kč
Vražda na ostrově Camino - 20%
Bruce Cable, majitel knihkupectví na floridském ostrově Camino, se připravuje na návrat úspěšné spisovatelky Mercer Mannové, když hurikán Leo nečekaně změní směr a míří přímo na ostrov.
světová
Ukázky

Vražda na ostrově Camino

279 Kč
223 Kč
Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
světová
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Najdi mě - 20%
(2x)
Benjamin Fisher, usvědčený sériový vrah, se po letech mlčení rozhodne prozradit, kam pohřbil těla svých obětí. Pod jednou podmínkou: cesty se musí zúčastnit i jeho dcera, kterou od svého zatčení neviděl. Reni Fisherová cítí, že obětem něco dluží.
světová
Ukázky

Najdi mě

249 Kč
199 Kč
Dámský gambit - 20%
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
světová
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
222 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
světová
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
V cizím zájmu - 20%
Strhující špionážní thriller o vraždě, která může mít katastrofální následky. V londýnském hotelu je nalezena mrtvola ruského miliardáře. Jen pět lidí na světě vědělo, že pracoval pro MI6. Někdo z těch pěti, nejvyšších britských představitelů národní bezpečnosti, tedy musí být zrádce, ruský krtek.
světová
Ukázky

V cizím zájmu

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>