Nejprodávanější tituly - květen 2022
osobní rozvoj

Modeling - 20%
První publikace, která zcela otevírá doposud skryté karty této branže, autorka v ní nechává nahlédnout do dráždivého přitažlivého světa módy, módních přehlídek, pózování, fotografování.
osobní rozvoj
Ukázky

Modeling

254 Kč
203 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
osobní rozvoj

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
osobní rozvoj
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Tajemství motivace - 20%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již druhé vydání této úspěšné knížky.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství motivace

157 Kč
126 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Nové, aktualizované vydání knížky Jak řešit konflikty přináší třináct nových pravidel a další nové postřehy známého lektora a trenéra. Konflikty nemáme v oblibě, dokonce se jim snažíme vyhýbat. Ale ony tu jsou a my se s nimi musíme naučit žít.
osobní rozvoj
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

144 Kč
115 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Pět pokladů - 11%
(1x)
V této knize se nabízí systém jednoduchých a účinných praktik, které vám pomůžou posílit, zharmonizovat a sjednotit váš organismus.
osobní rozvoj

Pět pokladů

305 Kč
271 Kč
Úspěšná sebemanipulace - 11%
Návody na úspěch, které autor ověřil ve svém osobním i pracovním životě. Spousta rad a doporučení, které opravdu fungují.
osobní rozvoj

Úspěšná sebemanipulace

359 Kč
319 Kč
Jak si správně přát - 11%
(6x)
Tato kniha nám nabízí cestu, jak změnit svůj život.
osobní rozvoj

Jak si správně přát

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 456 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 > >>