Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
učebnice

Psychologie zdraví - 20%
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
učebnice
Ukázky

Psychologie zdraví

509 Kč
407 Kč
Talking Medicine 2: Case Studies in Czech - 20%
Učebnice lékařské češtiny je volným pokračováním publikace Talking Medicine. Je primárně určena zahraničním posluchačům lékařských fakult a je založena na reálných kazuistikách poskytujících rozšiřující slovní zásobu a frazeologii...
učebnice
Ukázky

Talking Medicine 2: Case Studies in Czech

180 Kč
144 Kč
Basic Czech II - 20%
Součástí učebnice jsou přehledné tabulky české deklinace a slovesných valencí a také CD, které obsahuje zároveň texty a dialogy z Basic Czech I. Basic Czech II. odpovídá úrovni A 2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
učebnice
Ukázky

Basic Czech II

295 Kč
236 Kč
Dante Alighieri A1/A2 - 20%

Učte se italsky s Dantem! Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho. O jeho životě se toho ví málo, vlastnoruční rukopisy jeho děl beze stopy zmizely, ale velikost a význam jeho děl byly uznány již pár let po jeho smrti.

učebnice
Ukázky

Dante Alighieri A1/A2

169 Kč
135 Kč
Naši panovníci a prezidenti – výukové listy - 20%

Ilustrované školní výukové listy pro žáky i učitele.

Na 79 kartách najdete všechny naše hlavy státu od nejstarších dob až po současného prezidenta. Přední strana obsahuje portrét dané osobnosti, zatímco na rubu se dočtete o panovníkově životě. Každý z výukových listů můžete jednoduše vytrhnout a použít ho podle svých potřeb a uvážení.

učebnice
Ukázky

Naši panovníci a prezidenti – výukové listy

212 Kč
170 Kč
Obecná patologická fyziologie - 20%

Učebnice přehledným způsobem pojednává o problematice biologických a fyziologických mechanismů působících a provázejících nemoci a patologické stavy lidského organismu.

učebnice
Ukázky

Obecná patologická fyziologie

250 Kč
200 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

učebnice
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
Průvodce studiem ekonomie - 20%
Průvodce studiem ekonomie je určen pro studenty bakalářských a navazujících magisterských především aplikovaných ekonomických oborů s cílem zopakovat si a ujasnit si poznatky z mikroekonomie a makroekonomie.
učebnice
Ukázky

Průvodce studiem ekonomie

129 Kč
103 Kč
Římské báje A1/A2 - 20%
Učte se italsky se slavnými starověkými bájemi! Budou vám vyprávět o počátcích velikého města a o hrdinských činech odvážných mužů a žen. Dozvíte se z nich, jak byl založen a jak vzkvétal Řím a kdo přispěl ke vzniku mocné říše, která se nesmazatelně zapsala do dějin lidstva.
učebnice
Ukázky

Římské báje A1/A2

159 Kč
127 Kč
S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek - 20%
Cvičebnice češtiny jako gamebook? To tu ještě nebylo! Vydejte se do tajemného zámku a prozkoumejte ho od sklepa až po střechu. Cestu vám budou otevírat správné odpovědi, ale nezoufejte, když se spletete.
učebnice
Ukázky

S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>