Nejprodávanější tituly - květen 2022
všeobecné a ostatní

Jen žádnou paniku - 11%
Úzkostné poruchy se dají vyléčit! Miliony lidí na světě trpí nějakým typem úzkostné poruchy a hledají odpovědi na nejrůznější otázky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jen žádnou paniku

332 Kč
295 Kč
Jóga z obýváku - 11%
Pozvěte si jógu domů a začněte cvičit ještě dnes, třeba v obýváku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga z obýváku

359 Kč
319 Kč
Léčivá moc smíchu - 11%
(1x)
Smích a zdraví, vztahy, práce, výchova
všeobecné a ostatní
Ukázky

Léčivá moc smíchu

224 Kč
199 Kč
Medical yoga - 11%
Jste již přívržencem jógy a chcete si prohloubit svou praxi a vyprecizovat ásany? Nebo chcete s jógou začít, nejste si ale jistí, zda vám spíše neuškodí než pomůže? Které z mnoha pozic jsou vůbec pro vás ty správné?
všeobecné a ostatní

Medical yoga

306 Kč
272 Kč
Psychologie zdraví - 11%
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
všeobecné a ostatní

Psychologie zdraví

539 Kč
479 Kč
Zdraví z boží lékárny - 11%
(1x)
Třetí vydání velmi úspěšné publikace, ve které autorka popisuje přitažlivou formou zkušenosti s léčivými účinky běžných bylin a seznamuje s konkrétními výsledky jejich použití.
všeobecné a ostatní

Zdraví z boží lékárny

206 Kč
183 Kč
Co nás má naučit koronavirus - 11%
Nemocná planeta = nemocný člověk Korona není výjimečná situace, jak se nám snaží namluvit politici a média. Pandemii udělaly z covidu-19 teprve negativní vlivy životního prostředí – a může se kdykoli opakovat, dokonce v ještě vyhrocenější formě.
všeobecné a ostatní

Co nás má naučit koronavirus

331 Kč
294 Kč
Etiketa pro lékaře, zdravotníky a pomáhající profese - 11%
Kniha ETIKETA PRO LÉKAŘE, ZDRAVOTNÍKY A POMÁHAJÍCÍ PROFESE z pera zkušeného autora knih o etiketě je komplexním dílem zahrnujícím všechny oblasti etikety světa medicíny.
všeobecné a ostatní

Etiketa pro lékaře, zdravotníky a pomáhající profese

449 Kč
399 Kč
Mechanika zad - 20%

Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Mechanika zad

269 Kč
215 Kč
Spiráldynamik - 11%
Přirozenost stojí za tajemstvím úspěchu „bez bolesti v pohybu"! Největším nepřítelem přirozenosti jsou špatné pohybové návyky. Co jednou začalo špatným držením těla nebo nesprávnými návyky, z toho se po letech stává bolestivý problém.
všeobecné a ostatní

Spiráldynamik

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 178 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>