Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
všeobecné a ostatní

Revoluce v hubnutí - 20%
JeJe to tak jednoduché a nemusíte své tělo trápit drastickými dietami. Stačí jednou týdně držet půst s omezením na vybrané pokrmy. Půst je tradiční a osvědčený prostředek k očištění těla a odstranění nahromaděných škodlivých látek.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Revoluce v hubnutí

110 Kč
88 Kč
Skryté příčiny únavy a nedostatku energie - 20%
Autor knih Skryté nebezpečí zdravých potravin a Skryté tajemství dlouhověkosti, přináší revoluční šestitýdenní program, který pomáhá zvýšit hladinu psychické i fyzické energie.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Skryté příčiny únavy a nedostatku energie

280 Kč
224 Kč
Strašák jménem jídlo - 20%
(1x)

Kniha o stravě a pohybu. Plná témat, jako je vztah k vlastní postavě a nízké sebevědomí. Pomůže vám najít cestu k lepšímu já. Tato kniha je průvodcem a zároveň pomocníkem v boji proti poruchám příjmu potravy, ale i nízkému sebevědomí.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Strašák jménem jídlo

249 Kč
199 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Zdravou stravou proti únavě - 20%
(1x)
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravou stravou proti únavě

229 Kč
183 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>