Nejprodávanější Kniha - květen 2022
medicína

Dětská neurologie - 11%
Monografie podává ucelený klinický pohled na celé spektrum dětských neurologických poruch a slouží jako praktický manuál pro diagnostiku a léčbu těchto onemocnění.
medicína

Dětská neurologie

1 710 Kč
1 520 Kč
Gynekologické minimum pro praxi - 11%
Přehledná praktická publikace shrnující na minimu stránek maximum informací.
medicína

Gynekologické minimum pro praxi

359 Kč
319 Kč
Hypnoporod - 11%
Mnoho nastávajících matek se těší na děťátko, ale zároveň mají obavy z porodu, bojí se bolesti a nepříjemností s ním spojených.
medicína

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Chemistry at the Service of Medicine - 11%
Proč přesně, chemie a medicína? Autor této knihy, prof. Erik De Clercq, ve svých přednáškách představuje nádherný svět na pomezí (bio)chemie a moderní medicíny.
medicína

Chemistry at the Service of Medicine

378 Kč
336 Kč
Intenzivní péče v porodní asistenci
Publikace se zabývá problematikou intenzivní péče v porodní asistenci a přináší ucelený pohled jak na akutní gynekologickou péči, tak akutní péči porodnickou z pohledu porodních asistentek a sester na jednotce intenzivní péče gynekologie a porodnictví.
medicína

Intenzivní péče v porodní asistenci

134 Kč
Karcinom jícnu - 11%
Karcinom jícnu patří k nejzávažnějším malignitám současnosti, jde o onemocnění léčitelné, avšak jen zřídka plně vyléčitelné. Péče o nemocné s karcinomem jícnu vyžaduje mezioborovou spolupráci gastroenterologů, onkologů, chirurgů a dalších odborností.
medicína

Karcinom jícnu

446 Kč
396 Kč
Klinická propedeutika v urgentní medicíně - 11%
Pregraduální i postgraduální učebnice je určena studentům ošetřovatelství, urgentní zdravotní péče (zdravotničtí záchranáři, sestry na oddělení emergency.
medicína

Klinická propedeutika v urgentní medicíně

449 Kč
399 Kč
Mařatkova gastroenterologie - 11%
Dvousvazková Mařatkova gastroenterologie je koncipována jako profilová učebnice gastroenterologie a hepatologie. Jde o původní a komplexní učebnici encyklopedicky pokrývající veškerou oborovou problematiku.
medicína

Mařatkova gastroenterologie

6 300 Kč
5 600 Kč
Moderní postupy v gynekologii a porodnictví - 11%
Publikace se snaží obsáhnout většinu medicínských témat, s kterými se gynekolog může setkat ve své každodenní praxi nebo nemocniční gynekolog v akutní ambulanci, těhotenské poradně či na porodním sále.
medicína

Moderní postupy v gynekologii a porodnictví

806 Kč
716 Kč
Mozek a ticho - 11%
V září 2017 se neurolog Michel La Van Quyen probudil s ochrnutu polovinou obličeje. Lékři stanovili jako diagnózu přepracování a předepsali absolutní klid.
medicína

Mozek a ticho

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 130 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>