Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
beletrie

Dámský gambit - 20%
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
beletrie
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
222 Kč
Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
beletrie
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
beletrie
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
V cizím zájmu - 20%
Strhující špionážní thriller o vraždě, která může mít katastrofální následky. V londýnském hotelu je nalezena mrtvola ruského miliardáře. Jen pět lidí na světě vědělo, že pracoval pro MI6. Někdo z těch pěti, nejvyšších britských představitelů národní bezpečnosti, tedy musí být zrádce, ruský krtek.
beletrie
Ukázky

V cizím zájmu

229 Kč
183 Kč
1984 - 20%
(2x)
Kniha, již autor dokončil v roce 1948, ukazuje s prorockou jasnozřivostí smrtelné nebezpečí ideologie zaštiťující se všeobecným dobrem, když žádá, aby se s ní lidé zcela ztotožnili.
beletrie
Ukázky

1984

328 Kč
262 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
beletrie
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Hospodyně z titulní strany - 20%
Toužila po jediném, co nikdy nemohla získat – po srdci svého manžela! Vše ostatní Betsy dostala! Potom co se k ní Carlos po dvou letech vrátil, poté co jí odpustil něco, co považoval za největší zradu, jíž se na něm mohla dopustit...
beletrie
Ukázky

Hospodyně z titulní strany

69 Kč
55 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat - 20%
(6x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
beletrie
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

198 Kč
158 Kč
Nick a Charlie - 20%
(1x)
Všichni ví, že Nick a Charlie jsou dokonalý pár – jsou nerozdělitelní. Ale teď Nick odchází na vysokou školu a Charlie zůstane na střední sám. Všichni se ptají, jestli zůstávají spolu, ale co je to za hloupou otázku?!
beletrie
Ukázky

Nick a Charlie

199 Kč
159 Kč
Skočný příliv - 20%
Ostrovní pláž v zátokách Hasslevikarna se stane němým svědkem nelidské vraždy. Obětí je neznámá těhotná žena. Píše se rok 1987, případ je po čase odložen jako nevyřešený. Po více než dvaceti letech ho znovu otevírá Olivia Rönningová, studentka Policejní akademie.
beletrie
Ukázky

Skočný příliv

349 Kč
279 Kč
Vzduch, který dýchá - 20%
(1x)
Před Tristanem Colem mě varovali. „Drž se od něj dál,“ říkali mi. „Je krutý.“ „Je chladný.“ „Je divný.“ Je tak snadné odsoudit člověka na základě jeho minulosti.
beletrie
Ukázky

Vzduch, který dýchá

269 Kč
215 Kč
Život si se mnou zahrává - 20%
(4x)
Grossmanův nový román je rodinné drama – příběh tří generací silných žen. Temné události z minulosti otrávily jejich vztahy a neúprosně je přivedly zpět k sobě. Společně se vydávají na cestu na ostrov Goli otok u chorvatského pobřeží.
beletrie
Ukázky

Život si se mnou zahrává

269 Kč
215 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
beletrie
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Listopád - 20%
(18x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
beletrie
Ukázky

Listopád

259 Kč
207 Kč
Prokletý kraj - 20%
(10x)
Michaela Klevisová tentokrát opustila kriminalistu Josefa Bergmana a v románu z Pošumaví nahlíží na zločin pohledem dvou mladých žen, jejichž životy jsou provázány s místy, kudy se opakovaně prohnaly dramatické dějiny.
beletrie
Ukázky

Prokletý kraj

279 Kč
223 Kč
Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
beletrie
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
Knihovnice a šejk - 20%
Stačilo pár hodin a z Hannah, nenápadné knihovnice z New Yorku, se stala princezna! Proto, že čekala dítě, které se mělo jednou stát králem! Napřed se ale musela provdat za muže, který otcem tohoto jejího dítěte… nebyl!
beletrie
Ukázky

Knihovnice a šejk

69 Kč
55 Kč
Panenka - 20%
(2x)
Když matka s dcerou najdou v moři starou panenku, netuší, že se samy chytily do vražedné sítě.
beletrie
Ukázky

Panenka

382 Kč
306 Kč
Příběhy dávného času - 20%
(3x)
Nová kniha historika a archeologa Petra Charváta poodhaluje historické pozadí proslulých vyprávění o nejstarších českých dějinách. Čtivým a poutavým způsobem zasazuje děje českého dávnověku do širších souvislostí, využívá přitom poznatky archeologie, religionistiky a dalších oborů. Pátrání po Krokovi, Libuši, Přemyslovi a dalších legendárních postavách přináší mnohá nečekaná překvapení.
beletrie
Ukázky

Příběhy dávného času

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>