Nejprodávanější tituly - květen 2022
komiksy

Bůh krys - limitovaná edice - 11%
(1x)
V mrazivém příběhu komiksového velmistra Richarda Corbena se v lesích za Arkhamem potulují strašlivé věci! V díle, které kombinuje lovecraftovské prvky s indiánskými legendami, s námi můžete sledovat arogantního měšťáka, jenž se vydává odhalit původ
komiksy
Ukázky

Bůh krys - limitovaná edice

538 Kč
478 Kč
Dogman: Dogman a Superkotě - 11%
Hrdina s psí hlavou a nejlepší psolicajt na světě se stal miláčkem davů. Ale protože zlo nikdy nespí, ani Dogman neusnul na vavřínech.
komiksy

Dogman: Dogman a Superkotě

314 Kč
279 Kč
Dogman: Pán blech - 11%
Nejlepší psolicajt na světě a obránce bezbranných musí opět do akce.
komiksy

Dogman: Pán blech

314 Kč
279 Kč
Dogman: Volání kočičiny - 11%
Premiéra velkolepého dogmaního bijáku se blíží!
komiksy

Dogman: Volání kočičiny

314 Kč
279 Kč
Gregor Johann Mendel a strastiplný příběh genů - 11%
Komiks Gregor Johann Mendel a strastiplný příběh genů je dosavadním tvůrčím vrcholem spisovatelky a ilustrátorky Lucie Seifertové.
komiksy

Gregor Johann Mendel a strastiplný příběh genů

449 Kč
399 Kč
Hubert & Hugo - 11%
(1x)
Hubert a Hugo jsou horolezci, které můžete znát ze stránek časopisu Čtyřlístek. Oba mají pro strach uděláno, a ať zamíří kamkoli, dobrodružství si je vždycky najde.
komiksy
Ukázky

Hubert & Hugo

266 Kč
236 Kč
Husité - 11%
Vydej se s námi na dobrodružnou cestu za husity!
komiksy

Husité

224 Kč
199 Kč
Knock Out! - 11%

„Je to zvláštní… Zabil jsem muže, a většina lidí to chápala a odpustila mi. Miloval jsem muže, a mnozí to naopak považovali za neodpustitelný hřích, který ze mě udělal špatného člověka.

komiksy
Ukázky

Knock Out!

268 Kč
238 Kč
Komisař Vrťapka - sebrané spisy 1 - 11%
Postrach všech padouchů a lapků. V knize čtenáři najdou přes třicet jeho případů, ale odhalit pachatele musejí sami na základě daných indicií.
komiksy

Komisař Vrťapka - sebrané spisy 1

269 Kč
239 Kč
Kosmogoniály - 11%
Cílem Hyacintova díla je načrtnout ve formě komiksu dějiny vesmíru, prvním zábleskem světla počínaje a vznikem života na Zemi konče.
komiksy
Ukázky

Kosmogoniály

448 Kč
398 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 10: All for One - 11%
Bakugóa unesli padouši! Tentokrát byla Júei kvůli útoku padouchů ostře kritizována a navíc bylo mnoho žáků zraněných. Všichni dělali, co mohli. Co ale bude dál?
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 10: All for One

224 Kč
199 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 7 - 11%
Superhrdinou se stává ten, kdo má silné přesvědčení. Pokud však své myšlenky upřete špatným směrem, můžete snadno sejít z cesty. Je jen a pouze na vás, co se během stáže naučíte. Do toho, a ne abyste svůj čas promrhali!
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 7

224 Kč
199 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 9 - 11%
Během soustředění, na kterém měli pracovat na svých schopnostech, byli prváci z Júei napadeni padouchy. Co je jejich cílem? A jak zjistili, kde mají žáky hledat? Snad to dobře dopadne...
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 9

224 Kč
199 Kč
Negalyod - 11%

Svět protínaný obřím potrubím a obydlený dinosaury, létající města… a všudypřítomná „síť“, která ovládá všechno a všechny. Mladý pouštní pastýř, kterému vybijí celé stádo, odejde do města hledat pomstu…

komiksy
Ukázky

Negalyod

538 Kč
478 Kč
Nehoda - 11%
Noel miluje svou mamku. Klidně to zakřičí na celý supermarket. A mamka ho miluje taky, to Noel dobře ví. Protože s ním griluje maršmelouny na balkoně a daruje mu k narozeninám opravdickou kytaru. Jenomže pak má „Nehodu“ a už se o Noela nemuže starat.
komiksy
Ukázky

Nehoda

494 Kč
439 Kč
Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
komiksy

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Potápěč - 11%
(5x)
Potápěč Jack je zvyklý na práci pod tlakem, sváří podmořské konstrukce a užívá si přitom samotu pod hladinou. S tlakem nadcházejícího rodičovství se tak dobře vypořádat neumí.
komiksy

Potápěč

359 Kč
319 Kč
Rytíři z Heliopole 2 / Dílo v červené, dílo ve žluté - 11%
"RYTÍŘI Z HELIOPOLE! JSME POSLEDNÍ NADĚJÍ LIDSTVA, JAK UNIKNOUT ZÁHUBĚ. ČEKAJÍ NÁS CELÁ STALETÍ PRÁCE!“ Série scenáristy Alejandra Jodorowského a kreslíře Jérémyho dospěla do své druhé poloviny a k závěru.
komiksy

Rytíři z Heliopole 2 / Dílo v červené, dílo ve žluté

359 Kč
319 Kč
Sidonie - 11%
(1x)
Náš příběh začíná nálezem slavného obrazu namalovaného Maxem Švabinským. Za klidnou tváří na portrétu se skrývá výjimečná žena.
komiksy
Ukázky

Sidonie

446 Kč
396 Kč
Smrkovec - 11%
(1x)
Hluboko pod zemí spí obři. Vylíhl se tu i opravdu velmi malý obr, který je velký jako smrková šiška, a tak mu začali říkat Smrkovec.
komiksy
Ukázky

Smrkovec

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 433 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 22 > >>