Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
zdraví a životní styl

Revoluce v hubnutí - 20%
JeJe to tak jednoduché a nemusíte své tělo trápit drastickými dietami. Stačí jednou týdně držet půst s omezením na vybrané pokrmy. Půst je tradiční a osvědčený prostředek k očištění těla a odstranění nahromaděných škodlivých látek.
zdraví a životní styl
Ukázky

Revoluce v hubnutí

110 Kč
88 Kč
Skryté příčiny únavy a nedostatku energie - 20%
Autor knih Skryté nebezpečí zdravých potravin a Skryté tajemství dlouhověkosti, přináší revoluční šestitýdenní program, který pomáhá zvýšit hladinu psychické i fyzické energie.
zdraví a životní styl
Ukázky

Skryté příčiny únavy a nedostatku energie

280 Kč
224 Kč
Strašák jménem jídlo - 20%
(1x)

Kniha o stravě a pohybu. Plná témat, jako je vztah k vlastní postavě a nízké sebevědomí. Pomůže vám najít cestu k lepšímu já. Tato kniha je průvodcem a zároveň pomocníkem v boji proti poruchám příjmu potravy, ale i nízkému sebevědomí.

zdraví a životní styl
Ukázky

Strašák jménem jídlo

249 Kč
199 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Fit i bez fitka - 20%
K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fit i bez fitka

299 Kč
239 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
zdraví a životní styl
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
zdraví a životní styl
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
zdraví a životní styl
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Šťáva z řapíkatého celeru - 20%
Novinka z řady Mystický léčitel seznamuje s neuvěřitelnou schopností celerové šťávy výrazně zlepšit zdravotní stav na všech úrovních.
zdraví a životní styl
Ukázky

Šťáva z řapíkatého celeru

339 Kč
271 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
zdraví a životní styl
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 88 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>