Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
regionální literatura

Líšnice včera a dnes - 11%
Kniha „Líšnice včera a dnes" autorů Pavla Štefka a Rudolfa Dolečka nenabízí pouze pohled do historie obce díky dobovým fotografiím, ale ukazuje i srovnání se současnými fotografiemi.
regionální literatura

Líšnice včera a dnes

251 Kč
223 Kč
Lysá nad Labem včera a dnes - 11%
Celobarevná publikace autorů Zdeňka Šaldy a Františka Hotě „Lysá nad Labem včera a dnes" zachycuje historickou a dnešní podobu středočeského města Lysá nad Labem.
regionální literatura

Lysá nad Labem včera a dnes

305 Kč
271 Kč
O pomníku Edvarda Beneše v Brně
Autor Jan Kruml v publikaci dokládá, že nešlo jen o umístění pomníku, ale především o zápas o jeho prosazení. Iniciativu na postavení pomníku podal plk. Emil Boček za československé letce v RAF. K návrhu se přidalo 16 občanských sdružení Brna.
regionální literatura

O pomníku Edvarda Beneše v Brně

41 Kč
Okříšky včera a dnes - 11%

Kniha věnovaná tomuto městysi, připomínajícím si 650 let od první zmínky z roku 1371. Autoři představují Okříšky na dvojicích historických a současných fotografií doplněných zajímavými informacemi o tomto sídle na pomezí Třebíčska a Jihlavska.

regionální literatura

Okříšky včera a dnes

251 Kč
223 Kč
Pohádkové příběhy od boubínského potoka - 11%
Čerti, vodníci, čarodějnice a kouzelníci přebývají v šumavských lesích od nepaměti. Čaroděj Bereš ovládal oba břehy Boubínského potoka, od Vimperka až po Prachatice, s tajemnými silami se spojoval a škodil, kde mohl.
regionální literatura

Pohádkové příběhy od boubínského potoka

179 Kč
159 Kč
Praha, hlavní město 20. století - 11%
Derek Sayer ve své monumentální knize Praha, hlavní město dvacátého století skládá střípky kulturních dějin Prahy a Československa mezi dvěma světovými válkami, aby ukázal, jak zapadají do mozaiky evropských dějin.
regionální literatura

Praha, hlavní město 20. století

719 Kč
639 Kč
Renesanční pitaval z Podbrdského kraje 3 - 11%
Středověk byl již minulostí. Šestnácté století přineslo do života českého království mnoho změn. Na trůn usedli první Habsburkové a nová doba vlila sebevědomí do žil celé společnosti – měšťanů, šlechty, duchovních i poddaných.
regionální literatura

Renesanční pitaval z Podbrdského kraje 3

269 Kč
239 Kč
Studená včera a dnes - 11%
Celobarevná publikace Marka Stránského „Studená včera a dnes" zachycuje historickou a dnešní podobu obce v okrese Jindřichův Hradec.
regionální literatura

Studená včera a dnes

251 Kč
223 Kč
Svratka včera a dnes - 11%
Kniha „Svratka včera a dnes" autora Martina Mudrocha nenabízí pouze pohled do historie města díky dobovým fotografiím, ale ukazuje i srovnání s jeho současnými fotografiemi.
regionální literatura

Svratka včera a dnes

305 Kč
271 Kč
Štoky/Stecken na pohlednicích za císaře pána - 11%
(1x)
Publikace věnovaná Štokům, ležícím mezi Jihlavou a Havlíčkovým Brodem. Jak název „Štoky/Stecken na pohlednicích za císaře pána“ napovídá, je knížka plná starých pohlednic z konce 19. a počátku 20. století.
regionální literatura

Štoky/Stecken na pohlednicích za císaře pána

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 114 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>