Nejprodávanější Kniha - květen 2022
česká

Rozhovory přes rozbouřené doby
Kniha dvanácti rozhovorů s významnými osobnostmi politického a kulturního života předkládá reflexi „prostoru svobody“ v současné české společnosti.
česká

Rozhovory přes rozbouřené doby

357 Kč
Sedm let v Africe
(1x)
Skutečný příběh přináší čtenářům syrovou výpověď o drsném životě na africkém kontinentu a ukazuje, že i v nejtěžších chvílích si lze zvolit cestu svobody a naplnit své životní poslání.
česká
Ukázky

Sedm let v Africe

312 Kč
Na vlnách BBC a Svobodné Evropy
Paměti Zuzany Fried-Preissové jsou zajímavé a přínosné hned z několika důvodů. Především jako dlouholetá pracovnice zahraničního vysílání renomované společnosti BBC a později i Rádia Svobodná Evropa seznamuje čtenáře s organizací práce v BBC.
česká

Na vlnách BBC a Svobodné Evropy

267 Kč
Gubbio - 76%
Šest vzájemně se doplňujících příběhů této knihy slovenského autora žijícího od roku 1968 ve Švýcarsku se odehrává v různých historických obdobích na různých místech Evropy.
česká

Gubbio

182 Kč
44 Kč
Antonín Máša. Film, divadlo atd. - 79%
(1x)
Portrét významného českého dramatika, filmového scenáristy a režiséra Antonína Mášy (1935-2001), který se nesmazatelně zapsal do dějin českého filmového a divadelního umění druhé poloviny 20. století.
česká

Antonín Máša. Film, divadlo atd.

206 Kč
44 Kč
Cestou životem
Cyklus povídek Cestou životem vznikal v průběhu autorčiny dosavadní literární a životní pouti s cílem zbavit zapomenuté lidské osudy pomíjejícnosti. V jistém smyslu jde také o autobiografický román v příbězích, ačkoli autorka sama zůstává v pozadí.
česká
Ukázky

Cestou životem

222 Kč
4. Dobrodružství pavouka Čendy (velký)
Pokračování úspěšné série knih o pavoučkovi Čendovi a jeho přátelích od brněnského výtvarníka Pavla Čecha.
česká

4. Dobrodružství pavouka Čendy (velký)

288 Kč
Opona
(5x)
Román Opona je existenciální dystopií s prvky mysteriózního thrilleru.
česká
Ukázky

Opona

341 Kč
Třešně v rumu
(2x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.
česká

Třešně v rumu

251 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 10%
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
česká

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

199 Kč
179 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>