Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
sci-fi

Stroj nekonečna - 20%
(1x)
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi
Ukázky

Stroj nekonečna

179 Kč
143 Kč
Za modrým horizontem událostí - 20%
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi
Ukázky

Za modrým horizontem událostí

198 Kč
158 Kč
Dvě místa na slunci - 20%
Volné pokračování populárního debutu Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu.
sci-fi
Ukázky

Dvě místa na slunci

229 Kč
183 Kč
Impérium - 20%
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
sci-fi
Ukázky

Impérium

239 Kč
191 Kč
Let Eisensteinu - 20%
(6x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi
Ukázky

Let Eisensteinu

149 Kč
119 Kč
Mučednice Sabbat - 20%
(1x)
Sedmý díl oblíbené série o plukovníku Gauntovi ze světa Warhammer.
sci-fi
Ukázky

Mučednice Sabbat

149 Kč
119 Kč
A zrodí se píseň - 20%
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

sci-fi
Ukázky

A zrodí se píseň

249 Kč
199 Kč
Hry Nemesis - 20%
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
sci-fi
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
159 Kč
JFK 2 - Není krve bez ohně - 20%
Divoká sci-fi českých autorů. John Francis Kovář, bývalý kapitán speciálních jednotek, člen úderného týmu Agentury EF se účastní první mise do jiného časoprostoru.
sci-fi
Ukázky

JFK 2 - Není krve bez ohně

79 Kč
63 Kč
JFK 38 - Město mrtvých II. - 20%
Pátrání po ztracených lodích a muži, který se ho snažil zabít i za cenu vlastního života, vede Kováře a jeho společníky na západ proti proudu Červené řeky, hluboko do nebezpečného indiánského teritoria.
sci-fi
Ukázky

JFK 38 - Město mrtvých II.

119 Kč
95 Kč
Popel Babylonu - 20%
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
sci-fi
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
159 Kč
JFK 37 - Město mrtvých I - 20%
Johnu F. Kovářovi nedává spát záhada propojených světů, které dosud navštívil. Jeho společník Durand buduje obchodní impérium a bývalý agent chce v budoucnu sílu velké společnosti využít. Je proto třeba ji zabezpečit proti útokům zvenčí.
sci-fi
Ukázky

JFK 37 - Město mrtvých I

109 Kč
87 Kč
Nesnáze v čase - 21%
Takřka rutinní let kosmické nákladní lodi skončil katastrofou a její pilot se propadl do minulosti. Snad se mu podaří dostat zpět. A pokud ano, zůstane minulost jen vzpomínkami?
sci-fi
Ukázky

Nesnáze v čase

29 Kč
23 Kč
Slunce na útěku - 30%

Mike a Bessy, hlavní hrdinové této knihy, přežili katastrofu nevídaných rozměrů jen díky náhodě v krytu ve Skalistých horách. Po dvou relativně klidných měsících se rozhodnou svůj úkryt opustit a vydávají se hledat další přeživší.

sci-fi
Ukázky

Slunce na útěku

179 Kč
125 Kč
Aktivní kovy - 20%
(1x)
Vojín De Klerk byl nejdokonalejší superzabiják, kterého galaktická armáda kdy měla. Neznal nic než rozkazy, nehovořil jinak než jazykem vojenských hlášení a nezdravil civilisty jiným pozdravem než „Dobrý den, střeva ven“.
sci-fi
Ukázky

Aktivní kovy

189 Kč
151 Kč
O poklad Ciboly - 20%

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

sci-fi
Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
159 Kč
Válka s Mloky - 20%
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
39 Kč
Blackout - 20%
První náraz Elektrické smrti zachytili policisté, hasiči, zdravotníci, zatímco jiní kradli a šplhali se k moci. Po rozpadu technologických sítí zmizely i struktury sociální a mocenské. Sci-fi román.
sci-fi
Ukázky

Blackout

79 Kč
63 Kč
Asfalt - 20%
(7x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...
sci-fi
Ukázky

Asfalt

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 139 položek
<< < 1 .. 5 6 7