Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
psychologie

Diagnostika a terapie duševních poruch - 20%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
psychologie
Ukázky

Diagnostika a terapie duševních poruch

679 Kč
543 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Jak přesvědčivě vyjednávat - 20%
Vyjednávat suverénně a s úspěchem není těžké, pokud znáte ty správné strategie a postupy! Najdete je v knížce zkušeného autora, plné skutečně prověřených rad a srozumitelných příkladů z praxe.
psychologie
Ukázky

Jak přesvědčivě vyjednávat

246 Kč
197 Kč
Odhalené emoce - 20%
(1x)
Autor vysvětluje kořeny univerzálních emocí: smutku, hněvu, překvapení, strachu, odporu a radosti.
psychologie
Ukázky

Odhalené emoce

269 Kč
215 Kč
Trénink mistrů improvizace - 20%
(1x)
Přinášíme vám hry k tréninku improvizace v mluveném projevu, prezentacích, ve veřejném vystupování a v mezilidské komunikaci. Tuto knihu jistě ocení všichni fanoušci improvizace, ale i ti, kteří veřejně vystupují.
psychologie
Ukázky

Trénink mistrů improvizace

220 Kč
176 Kč
Ve stínech za zrcadlem - 20%
(1x)
Nikdo z nás nemůže vědět, jestli někde v jeho duši nečíhá zákeřná nemoc na svoji příležitost převzít moc nad zdravým rozumem.
psychologie
Ukázky

Ve stínech za zrcadlem

99 Kč
79 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
psychologie
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Jak překonat nízké sebevědomí - 20%
Tato knížka vám pomůže vymanit se z bludného kruhu negativního vnímání sebe sama, naučí vás umění sebepřijetí a umožní změnit váš život k lepšímu.
psychologie
Ukázky

Jak překonat nízké sebevědomí

254 Kč
203 Kč
Jak zklidnit splašenou mysl - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří chtějí ovládnout své myšlenky a vnitřní hlasy a dosáhnout vnitřního klidu a spokojenosti. Díky technikám, které najdete v této knížce, se to naučíte a stanete se pány svých pocitů i myšlenek.
psychologie
Ukázky

Jak zklidnit splašenou mysl

195 Kč
156 Kč
Pravidla pozitivního sobectví - 20%
(1x)
Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe.
psychologie
Ukázky

Pravidla pozitivního sobectví

169 Kč
135 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
psychologie
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
psychologie
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
psychologie
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Umění přesvědčivé komunikace - 20%
V této praktické a čtivé knížce najdete špičková pravidla, rady a příklady, jak krok za krokem výrazně zlepšit své přesvědčovací schopnosti, jak v každé situaci najít správná slova, jak rozumět řeči těla a působit na druhé svou neverbální komunikací.
psychologie
Ukázky

Umění přesvědčivé komunikace

297 Kč
238 Kč
Asertivně do života - 20%
Jak říkat "ne" bez pocitu viny? Jak požádat o laskavost? Kde je hranice přijatelného kompromisu ve sporu? Jak se nenechat manipulovat? Jak správně kritizovat a jak kritiku přijímat?
psychologie
Ukázky

Asertivně do života

212 Kč
170 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
psychologie
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Láska bez podmínek - 20%
Kniha odhaluje smysl slov „skutečná, bezpodmínečná láska“. Autor, dnes už klasik spirituální literatury, se v ní zamýšlí nad podmínkami takového vztahu.
psychologie
Ukázky

Láska bez podmínek

105 Kč
84 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
psychologie
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sebedůvěra v práci - 20%
Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky. Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet. Na začátku se v podrobném dotazníku dozvíte, jaké je vaše sebehodnocení.
psychologie
Ukázky

Sebedůvěra v práci

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 156 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>