Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
psychologie

Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů - 20%
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
psychologie
Ukázky

Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů

339 Kč
271 Kč
Psychopat v mém mozku - 20%
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.
psychologie
Ukázky

Psychopat v mém mozku

261 Kč
209 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
psychologie
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Zachovejte klid, vaše žabka dospívá - 20%
Puberta – vzrušující, ale pro spoustu dětí i velice těžké období. Prochází mnoha změnami a obzvlášť potřebují trpělivost a důvěru svých rodičů. Udržet při výchově dospívajících rovnováhu mezi otevřenou myslí (mindfulness) a vřelým srdcem přitom vůbec není snadné.
psychologie
Ukázky

Zachovejte klid, vaše žabka dospívá

209 Kč
167 Kč
Žít sama a užít si to - 20%
Existuje jistá pravděpodobnost, že v některých obdobích svého života, možná třeba právě teď, budete muset zvládnout žít sama na sebe. Možná je to vaše volba. Možná ne. Retro bestseller z roku 1936.
psychologie
Ukázky

Žít sama a užít si to

220 Kč
176 Kč
Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
psychologie
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
A co řeknete teď, doktore? - 20%
Kniha volně navazuje na již vydaný titul Na Freuda já nemám čas, doktore. Ve stejném duchu seznamuje s dalšími duševními poruchami a stavy. Každá duševní nemoc je vždy uvedena ilustrativním příběhem...
psychologie
Ukázky

A co řeknete teď, doktore?

192 Kč
154 Kč
Aby měl život smysl - 20%
Americký rabín a autor bestselleru Když se zlé věci stávají dobrým lidem se v knize zabývá tím, co je pro většinu lidí klíčové – jak žít život tak, aby měl smysl, aby na něm záleželo, aby byly jeho plody k něčemu.
psychologie
Ukázky

Aby měl život smysl

179 Kč
143 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
psychologie
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Kyberšikana - 20%
Kniha představuje relativně nový společenský jev, jemuž se v současnosti dostává velké pozornosti ve školství, v médiích i v akademickém světě.
psychologie
Ukázky

Kyberšikana

203 Kč
162 Kč
Obrana masochismu - 20%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
psychologie
Ukázky

Obrana masochismu

199 Kč
159 Kč
Psycholog ve zdravotnictví - 20%
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.
psychologie
Ukázky

Psycholog ve zdravotnictví

120 Kč
96 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 20%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychologie osobnosti

390 Kč
312 Kč
Vývoj jazykových schopností - 20%
Kniha nabízí aktuální poznatky o raných fázích vývoje jazyka a popisuje rozvoj jednotlivých jazykových schopností (slovní zásoby, schopností gramatických a fonologických) a jejich vzájemný vztah.
psychologie
Ukázky

Vývoj jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat - 20%
Jak poznat a efektivně komunikovat s negativistou, popletou nebo arogantním člověkem? Třetí vydání oblíbené knížky přibližuje pět nových typů lidí: člověka podezíravého, upovídaného, přecitlivělého, konzervativního a příbuzného.
psychologie
Ukázky

25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat

203 Kč
162 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
psychologie
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Probouzení - 20%
(1x)
Ve své nejzásadnější knize, která je dnes lékařskou klasikou, autor přibližuje neobyčejné a dojemné příběhy pacientů dlouhodobě žijících v nemocnici pro chronicky nemocné. Na jejím základě vznikl filmu Čas probuzení s Robertem de Niro v hlavní roli.
psychologie
Ukázky

Probouzení

222 Kč
178 Kč
Rozhodování - 20%
Rozhodujeme esteticky, ekonomicky, právně, morálně, politicky, takticky a strategicky, sociálně i nábožensky. Rozhodujeme v nejistých situacích. Rozhodovat se musíme snad v každém vědomém okamžiku života.
psychologie
Ukázky

Rozhodování

200 Kč
160 Kč
Umělcova cesta - 20%
(2x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie
Ukázky

Umělcova cesta

165 Kč
132 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 20%
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
psychologie
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 156 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>