Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
psychologie

Probouzení tygra - 20%
(1x)
Populárně-naučná kniha srozumitelně popisuje symptomy traumatu a kroky, které je třeba podniknout k jejich léčení.
psychologie
Ukázky

Probouzení tygra

180 Kč
144 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Jak překonat panické ataky - 20%
(1x)
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
psychologie
Ukázky

Jak překonat panické ataky

254 Kč
203 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
psychologie
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Protipřenos v psychoanalýze - 20%
Kniha ukazuje, jak probíhal vývoj od úplného odmítání fenoménu protipřenosu až k nekritickému postoji k němu.
psychologie
Ukázky

Protipřenos v psychoanalýze

99 Kč
79 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
psychologie
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Léčivá moc smíchu - 20%
(1x)
Úsměv ve správnou chvíli dokáže prolomit ledy v mezilidských vztazích. Často je to právě úsměv, který stojí na počátku přátelství, spolupráce nebo i manželství. Smích nejen stmeluje rodiny a pracovní týmy, ale také pronikavě ovlivňuje řadu tělesných funkcí a slouží tělu jako signál, že je možné se uvolnit.
psychologie
Ukázky

Léčivá moc smíchu

179 Kč
143 Kč
Proč volíme psychopaty - 20%
(1x)
Terapeut, právník a mediátor Bill Eddy popisuje, jak nebezpečné a vysoce konfliktní osobnosti (HCP) získávají moc ve vládách po celém světě – a co mohou občané udělat, aby se tito lidé nedostali do úřadu.
psychologie
Ukázky

Proč volíme psychopaty

307 Kč
246 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
Kniha přináší nejen relativně známé informace, ale především aktuální poznatky ze světové literatury týkající se psychologie osobnosti.
psychologie
Ukázky

Psychologie osobnosti

499 Kč
399 Kč
Psychologie zdraví - 20%
Základní ideou této odborné monografie je snaha doplnit dosavadní publikace věnované psychologii zdraví o koncept reflektující tradiční pojetí, ale také přinést aktuální témata a poznatky zaměřené primárně na celostní pojetí zdraví.
psychologie
Ukázky

Psychologie zdraví

509 Kč
407 Kč
Sociální psychologie - 20%
Kniha zprostředkovává čtenářům kromě tradičních témat sociální psychologie i celou řadu aktuálních poznatků ze současné světové sociálněpsychologické literatury.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

559 Kč
447 Kč
Umění nepít - 20%
Už se vám stalo, že jste někomu ve svém životě řekli NE, a následně zjistili, že vám nejen nechybí, ale že je vám bez něj mnohem lépe? Někomu, kdo se tváří jako kamarád, ale přitom vám systematicky otravuje život, krade váš čas a ničí vaše zdraví a vztahy…?
psychologie
Ukázky

Umění nepít

249 Kč
199 Kč
ACT jednoduše - 20%
ACT, tedy „Acceptance and commitment therapy“, česky „terapie přijetí a odhodlání“, je jedním z terapeutických směrů tzv. třetí vlny kognitivně-behaviorální terapie, jejímž hlavním autorem je americký psycholog Steven C. Hayes.
psychologie
Ukázky

ACT jednoduše

429 Kč
343 Kč
Dialogy ze života dětí s psychickými problémy - 20%
Publikace je určena především rodičům, kteří výchovu svých dětí berou vážně. Rodičům, kteří jsou ochotni nad svými výchovnými metodami uvažovat, popřípadě je i přehodnocovat. Těm, kteří mají zájem o vlastní sebereflexi, a to nejen z pohledu rodičovské role.
psychologie
Ukázky

Dialogy ze života dětí s psychickými problémy

186 Kč
149 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 20%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie
Ukázky

Jak se stát moderním samurajem

209 Kč
167 Kč
Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga - 20%
Kognitivně-behaviorální terapie je v současnosti jednou z nejpopulárnějších a nejžádanějších terapií.
psychologie
Ukázky

Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga

169 Kč
135 Kč
Kognitivní rehabilitace seniorů - 20%
Odborná monografie se zabývá problematikou ucelené rehabilitace osob v seniorském věku s ohledem na kognitivní deficity způsobené procesem stárnutí a rozvojem patologických změn, především při Alzheimerově nemoci.
psychologie
Ukázky

Kognitivní rehabilitace seniorů

229 Kč
183 Kč
Logoterapie v životním cyklu - 20%
K úvahám o naplnění života a jeho smyslu dospíváme nejčastěji na křižovatkách vývojových milníků daných přirozeným životním cyklem. Každé životní stadium klade otázku, jejímž prostřednictvím autoři knihy přibližují specifika dané etapy.
psychologie
Ukázky

Logoterapie v životním cyklu

289 Kč
231 Kč
Měla by sis s někým promluvit - 20%
(1x)
Lori Gottliebová je jeden den terapeutka… a druhý den se její svět zhroutí a ona sama musí vyhledat péči odborníka. Svérázný Wendell Bronson ve svém kardiganu a s počínající pleší vypadá, jako by právě vypadl z příručky pro terapeuty – nic však nemůže být dál od pravdy…
psychologie
Ukázky

Měla by sis s někým promluvit

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 156 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>