Nejprodávanější tituly - květen 2022
předškoláci

Jak to žije - Mláďata - 11%
(1x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije mezi mláďaty, a procvič si prstíky!
předškoláci
Ukázky

Jak to žije - Mláďata

224 Kč
199 Kč
Jak to žije na statku - 11%
(2x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije na statku, a procvič si prstíky!
předškoláci
Ukázky

Jak to žije na statku

224 Kč
199 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
předškoláci
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
předškoláci

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Pirátské omalovánky - 11%
Skupina pirátů se vydala přes sedm moří za pokladem. Najdou ho? A co všechno je na dlouhé cestě potká? Sledujte jejich bláznivé dobrodružství a vybarvěte jednotlivé obrázky.
předškoláci

Pirátské omalovánky

134 Kč
119 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
předškoláci

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Rok na venkově - 11%
Po titulech Rok v lese a Rok ve školce přichází další obrázkové leporelo.
předškoláci
Ukázky

Rok na venkově

332 Kč
295 Kč
Šimonovy pracovní listy 26 - 11%
Pracovní sešit se zaměřuje na rozvoj grafomotorických dovedností. Předškolní děti, jimž jsou pracovní listy určeny, se stávají spoluautory hravých a veselých obrázků.
předškoláci

Šimonovy pracovní listy 26

152 Kč
135 Kč
Bezva hrátky s dinosaurátky
120 stran s nejoblíbenějšími dětskými úkoly – vybarvování, doplňování, jednoduché počítání, seřazování, bludiště, hledání rozdílů, tvarů, velikostí, …
předškoláci

Bezva hrátky s dinosaurátky

98 Kč
Co se děje v přírodě - 11%
Na okraji polí, v lese, u rybníka nebo v noci – v této krásné knize najdeš na každé stránce víc než 30 zvířátek.
předškoláci

Co se děje v přírodě

251 Kč
223 Kč
Dobrý den, koťátko! - 11%
Malé koťátko má hodně práce. Musí si dát mlíčko, olízat tlapky a pohrát s klubíčkem vlny. A je pěkně unavené! Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motor
předškoláci

Dobrý den, koťátko!

224 Kč
199 Kč
Moje první slova - 11%
I ty nejmenší děti rády objevují svět kolem sebe. Toto krásné leporelo, které přesně padne do jejich malých ruček, jim v tom pomůže. Barevné ilustrace a pevné stránky pomáhají dětem pojmenovávat známé předměty. Prohlížejte a objevujte!
předškoláci

Moje první slova

62 Kč
55 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

předškoláci

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
předškoláci

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Bublinky - Jedna, nebo víc? - 11%
(1x)
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a "bublinek" - samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "jeden" a "více".
předškoláci

Bublinky - Jedna, nebo víc?

62 Kč
55 Kč
Bublinky - Nahoře, nebo dole? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "nahoře" a "dole".
předškoláci

Bublinky - Nahoře, nebo dole?

62 Kč
55 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
předškoláci

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
předškoláci

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
předškoláci

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
předškoláci

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 170 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>