Nejprodávanější tituly - červen 2022
česká

Cizinky
Knihkupec, básník a prozaik Stanislav Struhar patří do nepočetné rodiny německy píšících Čechů. Jeho kniha Cizinky přináší dvě novely, které spojuje autorovo oblíbené téma pobytu v cizí zemi.
česká

Cizinky

179 Kč
Dušinka, víla věcí
Sedm příběhů pro děti, které ví, že věci nejsou jen obyčejné předměty.
česká

Dušinka, víla věcí

250 Kč
Fantomová bolest
(3x)
Další kniha od autora mezinárodního bestselleru Kamenný déšť přináší napínavý příběh plný tajemství, zrad a nebezpečného pátrání po pravdě.
česká

Fantomová bolest

84 Kč
Hlavolam - 30%
(8x)
Extraliga severské krimi. Od autora knihy Síť a Čtvrtá oběť.
česká
Ukázky

Hlavolam

94 Kč
66 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

česká
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Králův dluh - 30%
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
česká
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
139 Kč
Křižník Thor
(1x)
Evropská unie se potácí na pokraji úpadku, zoufale postrádá suroviny, hlavně ropu, ale nemá dostatečné vojenské a námořní síly, aby zabezpečila obchodní trasy a prolomila nevyhlášenou blokádu.
česká
Ukázky

Křižník Thor

239 Kč
Mega hustej nářez
(1x)
Napjatě očekávaný závěr trilogie Bratrstvo krve, který jeho autor dopsal v dešti kulek na své brazilské misi.
česká

Mega hustej nářez

246 Kč
O lakomém křečkovi
Děti často slyší, že jsou špinavé jako prasátko, lakomé jako křeček nebo že spí tvrdě jako dudek. V naší řeči je spousta podobných rčení a přirovnání. Napadlo vás někdy, jak taková rčení vznikla?
česká
Ukázky

O lakomém křečkovi

195 Kč
Osmanský tábor - 30%
(1x)
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.
česká
Ukázky

Osmanský tábor

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100