Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Rozchod s bohem
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
Rozpojené státy
(6x)
Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
Ukázky

Rozpojené státy

239 Kč
Rozum proti populismu
Ať už si o Petru Fialovi myslíte cokoliv, těžko mu můžete vyčíst, že je nečitelný. Tato publikace umožní čtenáři ještě lépe proniknout do jeho myšlení i soukromého života, a dokreslí jeho osobnost.
Ukázky

Rozum proti populismu

99 Kč
Rozum proti víře
Třicetiletá válka převrátila Evropu naruby. Starý kontinent z ní vyšel chudší o pár milionů obyvatel, ovšem zároveň s tím vstoupil do éry „rozumu“. A právě tento moment definitivně zvrátil poměr sil mezi křesťanstvím a islámem.
Ukázky

Rozum proti víře

279 Kč
Řetěz ze zlata
Lovkyně stínů Cordelia Carstairsová už od raného dětství projevuje nevídanou odvahu v boji s démony. Když je její otec křivě nařčen ze strašlivého zločinu, vydá se spolu se svým bratrem do Londýna, aby věci urovnala...
Ukázky

Řetěz ze zlata

259 Kč
Řeznice z Malé Barmy
(3x)
Toto je první a zároveň jediná kniha pojednávající o Ellen Bjarneboové, známé jako „Řeznice z Malé Barmy“.
Ukázky

Řeznice z Malé Barmy

249 Kč
S láskou, Lukov
(1x)

Mezi láskou a nenávistí je pouze tenká vrstva ledu. Romantická pecka od autorky bestselleru Kulti. Kdyby někdo Jasmine Santosovou požádal, aby popsala posledních pár let svého života jediným slovem, určitě by bylo sprosté. Po sedmnácti letech – a bezpočtu zlomených kostí – ví, že její šance uspět v krasobruslařských soutěžích jsou mizivé.

Ukázky

S láskou, Lukov

299 Kč
Sára
Detektivové Richard Krauz a Jozef Fischer vyšetřují vraždu vlivného ředitele konzorcia bank. Našli ho v jeho pracovně s prostřelenou hlavou.
Ukázky

Sára

249 Kč
Skleněné domy
(2x)
Když se na halloweenském večírku ve Three Pines ukáže záhadná postava v černé masce a černém hábitu, v Armandu Gamachovi a ostatních obyvatelích vesnice nejprve vzbudí jen zvědavost. Jenže dalšího rána se stejná postava objeví znovu, tentokrát na návsi.
Ukázky

Skleněné domy

299 Kč
Skutečná
(1x)
Petra Nesvačilová je herečka, režisérka a žena, která miluje život. V souboru krátkých fejetonů, povídek a úvah píše o svých vzpomínkách na dětství, ale i o nabitých dnech, které nepostrádají humor a nevšednost umělecké branže.
Ukázky

Skutečná

239 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100