Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Proč spíme
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
Prolomený kód života
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
Příliš mnoho podezřelých - 30%
V Kutné Hoře se schází zemský sněm. Na jeho úvod se v chrámu sv. Jakuba koná mše, během níž je kýmsi zavražděn Hynek z Lichtenburka. Několik dní nato dojde k další vraždě.
Ukázky

Příliš mnoho podezřelých

199 Kč
139 Kč
Připravte děti na život

Jak si děti můžou tvořit svůj život Tato kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život.

Ukázky

Připravte děti na život

209 Kč
Přísaha - 30%
Všechno nasvědčovalo tomu, že mrtvý mladík, kterého nalezl v lese náhodný houbař, zemřel shodou nešťastných náhod. Vyšetřující tým v čele s kapitánem Petrem Beránkem je o tom plně přesvědčen.
Ukázky

Přísaha

169 Kč
118 Kč
Půl války
(1x)
Otec Jarvi musí splnit svůj slib a pomstít se vrahům svého otce. Stařena Wexen se ale připravuje na válečné tažení, jaké svět ještě nezažil. Situace vypadá beznadějně, v Jarviho alianci se skrývá zrádce a osud všech závisí na rozhodnutích mladé princezny z vyplněného Throvenska.
Ukázky

Půl války

279 Kč
Půl žlutého slunce
(1x)
Nigerijská separatistická republika Biafra si za svůj znak zvolila vycházející slunce. Co se však stane, když slunce zapadne dřív, než stihne vyjít nad obzor?
Ukázky

Půl žlutého slunce

279 Kč
Rodina především
Již čtvrtý young adult thriller z pera autorky bestsellerů Jeden z nás lže, Dva tajemství neudrží a Jeden z nás je na řadě.Sestřenice Milly a Aubrey a jejich bratranec Jonah se skoro neznají.
Ukázky

Rodina především

229 Kč
Rozhodni se být zdráv
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
Rozchod s bohem
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>