Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Pilot playboy - 20%
Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není…
Ukázky

Pilot playboy

249 Kč
199 Kč
Pojď trochu blíž - 20%

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
199 Kč
Polovina tebe - 20%
Vignesova děvčata si budou jako dvojčata vždycky podobná jako vejce vejci. Avšak potom co vyrostou v malé černošské komunitě a v šestnácti letech se rozhodnou pro útěk, se liší nejen jejich všední životy, ale i všechno ostatní...
Ukázky

Polovina tebe

269 Kč
215 Kč
Pomalu hořící oheň - 20%
Nový román autorky Dívky ve vlaku – knihy, která se stala fenoménem. Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly.
Ukázky

Pomalu hořící oheň

279 Kč
223 Kč
Popelka v džínsech - 20%
Grayson už nemohl vydržet na pompézním plese, kterého se musel zúčastnit, aby učinil zadost jedné z mnoha společenských povinností. Dusil se a musel zkrátka pryč. Na chodbě do něj vrazila tajemná neznámá, až málem upadl.
Ukázky

Popelka v džínsech

69 Kč
55 Kč
Poslední důkaz - 20%

Colter Shaw v boji s protivníky, kteří se neštítí ničeho. Třetí díl akční série. Colter Shaw v San Francisku sleduje tajemná vodítka, aby dokončil misi, kterou před lety započal jeho otec. Musí najít ztracenou tašku s důkazy, které zničí korporaci zodpovědnou za obrovské množství úmrtí.

Ukázky

Poslední důkaz

279 Kč
223 Kč
Poupátka - 20%
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

Ukázky

Poupátka

249 Kč
199 Kč
Práce - 20%
Bez práce nejsou koláče. Někdy to ale jde i bez nich. Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti.
Ukázky

Práce

279 Kč
223 Kč
Praví bastardi - 20%
Pokračování fantasy série nasáklé krví a sarkasmem.
Ukázky

Praví bastardi

409 Kč
327 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>