Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Oceán na konci cesty - 20%
(5x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
Ukázky

Oceán na konci cesty

278 Kč
222 Kč
Odvaha ke svobodě - 20%
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
199 Kč
Opička na gumě - 20%
(2x)

Druhý román Evy Střihavkové vezme čtenáře na výpravu do Beskyd. Příliš klidu si tam ale neužijí. Opičky na gumě už se nevyrábějí. Potomci jisté rodiny vzdali pouťový byznys a vydali se jinou cestou. A stejně to má třicátník Viktor, který odmítá převzít rodinný vinohrad.

Ukázky

Opička na gumě

249 Kč
199 Kč
Opravdové zločiny - 20%
(2x)

Detaily a zákulisí nejznámějších zločinů podle úspěšného podcastu Záhadné, promyšlené, brutální, drzé… nejslavnější zločiny v dějinách jsou jakékoli, jenom ne nudné. Lucie Bechynková, moderátorka a spoluzakladatelka napínavého podcastu Opravdové zločiny, vás vezme do nejtemnějších koutů lidské duše.

Ukázky

Opravdové zločiny

279 Kč
223 Kč
Ostrov kočky Šré - 20%
(4x)
Představte si, že se omylem ocitnete na neznámé planetě s jediným ostrovem, kde se dějí zvláštní věci. Utíká vám čaj z bucláčku, kolem vás létají skleněná vejce, v moři plavou ryby s kovovými šupinami a vodopád teče obráceně.
Ukázky

Ostrov kočky Šré

99 Kč
79 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
Padlí andělé
Kniha známé české autorky zavádí čtenáře do doby devadesátých let, kdy se lidé začali podnikat ve všech možných oborech lidské činnosti, včetně řemesla nejstaršího, prostituce.
Ukázky

Padlí andělé

169 Kč
Paní Degasová - 20%
(1x)

U dveří pařížského domu stárnoucího malíře se jednoho dne objeví mladá žena. Oficiálně proto, aby slepému Edgaru Degasovi pomohla uspořádat jeho sbírku písemností a uměleckých děl.

Ukázky

Paní Degasová

248 Kč
198 Kč
Petr Brukner - 0%

Knižní rozhovor s všestranným umělcem vede novinář a rozhlasový moderátor Vladimír Kroc, autor úspěšného rozhlasového seriálu Zvuková kronika Divadla Járy Cimrmana.

Ukázky

Petr Brukner

239 Kč
238 Kč
Pilíře země - 20%
(1x)
Rozsáhlý historický román z pera mistra akčních thrillerů Kena Folletta líčí příběh odehrávající se v Anglii 12. století. Na pozadí mocenských politicko-náboženských sporů sleduje po půl století osudy několika lidí, kteří zasvětili život výstavbě katedrály.
Ukázky

Pilíře země

419 Kč
335 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>