Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Opravdové zločiny
(2x)

Detaily a zákulisí nejznámějších zločinů podle úspěšného podcastu Záhadné, promyšlené, brutální, drzé… nejslavnější zločiny v dějinách jsou jakékoli, jenom ne nudné. Lucie Bechynková, moderátorka a spoluzakladatelka napínavého podcastu Opravdové zločiny, vás vezme do nejtemnějších koutů lidské duše.

Ukázky

Opravdové zločiny

279 Kč
Ostrov kočky Šré
(4x)
Představte si, že se omylem ocitnete na neznámé planetě s jediným ostrovem, kde se dějí zvláštní věci. Utíká vám čaj z bucláčku, kolem vás létají skleněná vejce, v moři plavou ryby s kovovými šupinami a vodopád teče obráceně.
Ukázky

Ostrov kočky Šré

99 Kč
Osudový návrat
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
Padlí andělé
Kniha známé české autorky zavádí čtenáře do doby devadesátých let, kdy se lidé začali podnikat ve všech možných oborech lidské činnosti, včetně řemesla nejstaršího, prostituce.
Ukázky

Padlí andělé

169 Kč
Paní Degasová
(1x)

U dveří pařížského domu stárnoucího malíře se jednoho dne objeví mladá žena. Oficiálně proto, aby slepému Edgaru Degasovi pomohla uspořádat jeho sbírku písemností a uměleckých děl.

Ukázky

Paní Degasová

248 Kč
Petr Brukner

Knižní rozhovor s všestranným umělcem vede novinář a rozhlasový moderátor Vladimír Kroc, autor úspěšného rozhlasového seriálu Zvuková kronika Divadla Járy Cimrmana.

Ukázky

Petr Brukner

297 Kč
Pilíře země
(1x)
Rozsáhlý historický román z pera mistra akčních thrillerů Kena Folletta líčí příběh odehrávající se v Anglii 12. století. Na pozadí mocenských politicko-náboženských sporů sleduje po půl století osudy několika lidí, kteří zasvětili život výstavbě katedrály.
Ukázky

Pilíře země

419 Kč
Pilot playboy
Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není…
Ukázky

Pilot playboy

249 Kč
Pojď trochu blíž

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
Polovina tebe
Vignesova děvčata si budou jako dvojčata vždycky podobná jako vejce vejci. Avšak potom co vyrostou v malé černošské komunitě a v šestnácti letech se rozhodnou pro útěk, se liší nejen jejich všední životy, ale i všechno ostatní...
Ukázky

Polovina tebe

269 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>