Nejprodávanější tituly - červen 2022
všeobecné a ostatní

Plísně v domě a bytě - 20%
Aby byla plíseň opravdu odstraněna, je třeba odstranit příčiny výskytu vlhkosti a ochránit konstrukci před jejím dalším nárůstem. Nevíte, jak na to? Pak vám poradí praktická příručka přední české odbornice na tuto problematiku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Plísně v domě a bytě

135 Kč
108 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
všeobecné a ostatní

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

všeobecné a ostatní

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Masáže na vaši bolest - 11%
Nyní si sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže.
všeobecné a ostatní

Masáže na vaši bolest

170 Kč
151 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
všeobecné a ostatní

Migréna

377 Kč
354 Kč
Tajné zeleninové recepty naší babičky - 11%
Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
všeobecné a ostatní

Tajné zeleninové recepty naší babičky

62 Kč
55 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
všeobecné a ostatní

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha - 20%
Žijte to, kým jste, v rovnováze těla, mysli, duše i ducha.Tato inspirující kniha vám jednoduše odpovídá na otázky, které si kladete ohledně každé z výše zmíněných složek.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Získejte rovnováhu těla, mysli, duše a ducha

203 Kč
162 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 137 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>