Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2022

Jana Eyrová
Čtenářsky velmi oblíbený román z viktoriánské éry vypráví příběh osiřelé Jany, která po neradostném dětství u krutých příbuzných a pobytu v sirotčinci touží najít své štěstí.

Jana Eyrová

224 Kč
Králův dluh
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.

Králův dluh

314 Kč
Můj strýc Odysseus
Mazaný a činorodý Josef Frajvald začíná svou soukromou „odysseu“ ještě v časech rakousko-uherské monarchie, kdy se rozhodne zvelebit vyženěný pohřební ústav dosud nevídaným způsobem…

Můj strýc Odysseus

206 Kč
Podivná svatba na Lichnici
(1x)
Při ústupu českého vojska z Bavorska se dostane v Mühldorfu zádní voj do obležení. V něm bojuje i Oldřich z Chlumu. Rytířům se podaří probojovat na svobodu, ale i když by měli slavit, jejich velitelé Smil z Lichtemburka a Vok z Rožmberka jsou nervózní.

Podivná svatba na Lichnici

314 Kč
Pohádky z Krakonošovy zahrádky 2
Další pokračování čarokrásných krkonošských pohádek o pánu hor Krakonošovi. Zanechte na chvíli všelikého shonu a jinej lidskej činnosti.

Pohádky z Krakonošovy zahrádky 2

224 Kč
Dalajlamova kočka
(8x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.

Dalajlamova kočka

195 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.

Duna

341 Kč
Jiří Šalamoun ... a ještě tohle!
Jiří Šalamoun slaví v letošním roce osmdesáté narozeniny. Tento osobitý a jedinečný grafik je znám po celé Evropě, po dlouhou dobu působil jako profesor nejen v Čechách, ale i v Německu.

Jiří Šalamoun ... a ještě tohle!

171 Kč
Nulté číslo
(7x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.
Ukázky

Nulté číslo

314 Kč
Vzkaz v láhvi
(6x)
Jak dlouho se nese volání o pomoc na mořských vlnách? Může ještě někoho zachránit?

Vzkaz v láhvi

296 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 186 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>