Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
naučné

Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

naučné
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Věda hrou - 20%

120 pokusů k hravému ověření fyzikálních zákonů! Víš, jak funguje teploměr? Jak pracuje potrubní pošta? A že úplně snadno zvládneš vyrobit malé tornádo? Tohle všechno a ještě mnohem víc si můžeš ověřit na 120 pokusech, kterými tě provede profesor Hokus Pokus.

naučné
Ukázky

Věda hrou

189 Kč
151 Kč
Dim Swim se učí plavat - 20%
Pohádky o malém tučňákovi s obrázkovou plaveckou metodikou, podle které se mohou naučit plavat nejen děti.
naučné
Ukázky

Dim Swim se učí plavat

269 Kč
215 Kč
Do hlubin - 20%

Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování. Milí suchozemci, vydejte se společně s kapitánem Záhadou na tajemnou plavbu světovými moři a oceány na palubě jeho ponorky.

naučné
Ukázky

Do hlubin

249 Kč
199 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

naučné
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Hurá do muzea - 20%

Prozkoumej pestrý svět muzejních sbírek! Co je to muzeum? Co tam můžete vidět? Kdo zde pracuje? Jak vznikají sbírky? Nejen to se dozvíte, když se s námi vydáte na poznávací výlet do výstavních síní, depozitářů či skanzenů.

naučné
Ukázky

Hurá do muzea

179 Kč
143 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

naučné
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
naučné
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
naučné
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 20%
(2x)
Po velkém úspěchu Ilustrovaného atlasu neuvěřitelných faktů o zvířatech přichází jeho autorka Maja Säfström s pokračováním - tentokrát zaměřeným na to nejroztomilejší ze zvířecí říše. Na mláďátka!
naučné
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>