Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
naučné

Toulky po Evropě

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

naučné
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
Do hlubin

Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování. Milí suchozemci, vydejte se společně s kapitánem Záhadou na tajemnou plavbu světovými moři a oceány na palubě jeho ponorky.

naučné
Ukázky

Do hlubin

249 Kč
Mia a svět
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

naučné
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
Český rok
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
naučné
Ukázky

Český rok

149 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
naučné
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
Proč je na světě tolik bohů?
V čem se liší křesťanství od budhismu? Jaký je rozdíl mezi islámem a judaismem? Které náboženství má nejvíc vyznavačů? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další informace jsou zpracovány tak, aby jim dobře porozuměly i děti.
naučné
Ukázky

Proč je na světě tolik bohů?

119 Kč
Konec rodu Slavníkovců

Napínavý příběh s perokresbami skvělého ilustrátora Miroslava Vomáčky Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat s kamarádem Tobiášem.

naučné
Ukázky

Konec rodu Slavníkovců

129 Kč