Nejprodávanější tituly - červen 2022
Severní Amerika

Encyklopedie vúdú - 11%
Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou.
Severní Amerika

Encyklopedie vúdú

446 Kč
396 Kč
Jak se (ne)stát Američanem - 11%
Mirkův neobyčejný příběh. Skutečný příběh Čechoslováka z dob, kdy lidstvo od zkázy dělilo jedno stisknutí červeného tlačítka.
Severní Amerika
Ukázky

Jak se (ne)stát Američanem

422 Kč
375 Kč
Rok nesnází
Svěží humorné i vážné postřehy čerstvé americké středoškolačky.
Novopečená americká středoškolačka Chloe Snowová si myslí, že její život je jedna velká pohroma, nebo dokonce katastrofa?
Severní Amerika

Rok nesnází

50 Kč
To je Texas - 11%
Všechno, co uvidíte v Texasu, je největší – buď ve vesmíru, nebo na světě, nebo ve Spojených státech, anebo aspoň ve městě. Miroslav Šašek se tam vydal a viděl toho spoustu: nejhrbatější býky, nejméně pohodlné boty, nejhbitější jezdce rodea...
Severní Amerika
Ukázky

To je Texas

269 Kč
239 Kč
Bohemian Stories - 11%
In Bohemian Stories, Renáta Fučíková presents a graphic journey through the history of Czechs in the United States, capturing the bonds between the two countries through their lived experience.
Severní Amerika

Bohemian Stories

801 Kč
712 Kč
Doma v NOLA - 11%
(1x)
Amerika má pouze tři města - New York, San Francisco a New Orleans, řekl kdysi Tennessee Williams. Posledně jmenovaný - New Orleans - je centrem amerického Jihu, kde dodnes lidé pociťují, co to znamená.
Severní Amerika

Doma v NOLA

206 Kč
183 Kč
New York - Lonely Planet
Epicentrum umění. Metropole nákupů a gastronomie. Diktátor trendů. New York kraluje mnoha oborům a každému návštěvníkovi nabízí neodolatelné lahůdky.S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města!
Severní Amerika

New York - Lonely Planet

269 Kč
Kanada - stručná historie států - 11%
Kanada je zemí, s níž Čechy pojí osudy tisíců emigrantů a jejíž obyvatelé se dodnes hrdě hlásí k ideálu otevřené, multikulturní společnosti. Tato kniha seznamuje čtenáře s jejími dějinami.
Severní Amerika

Kanada - stručná historie států

170 Kč
151 Kč