Nejprodávanější Kniha - červen 2022
partnerství

Muži, ženy a láska - 11%
Kniha Wilfrieda Nellese "MUŽI, ŽENY A LÁSKA" u čtenáře vyvolá nejspíš mnoho nečekaných pochopení. Nelles zde propojuje svou dlouholetou zkušenost terapeuta rodinných konstelací s fenomenologickým pozorováním sexuality.
partnerství

Muži, ženy a láska

422 Kč
375 Kč
Respekt - 11%
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

partnerství
Ukázky

Respekt

269 Kč
239 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
partnerství
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
partnerství
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Aby se mezi nás vrátily radost a mír - 20%
Autorka předkládá ve své knize nový přístup k manželství, vztahům a osobnímu naplnění, který čerpá z více než 40 let zkušeností s poradenstvím a hluboké vnitřní moudrosti.
partnerství
Ukázky

Aby se mezi nás vrátily radost a mír

270 Kč
216 Kč
Bible vagíny - 11%
Jen sebejistá a informovaná žena může zodpovědně rozhodovat o svém zdraví:
partnerství

Bible vagíny

467 Kč
415 Kč
Vyhonit ďábla - 11%
(2x)
Masturbace, orgasmy, porno, tělo, sexismus, ale i rozchody a přátelství.
partnerství

Vyhonit ďábla

341 Kč
303 Kč
Budoárová bible - 11%
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství

Budoárová bible

399 Kč
354 Kč
Rozhovory v tichu - 11%
Kniha propojuje unikátní svět dětí se světem dospělých. Upřímné a inspirativní rozhovory matky a její desetileté dcery Hanky pomáhají pochopit bolest duše a ukazují jednoduchou cestu k radosti, sebelásce, sebevědomí, popřípadě pomohou nastartovat samoléčení.
partnerství

Rozhovory v tichu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>