Nejprodávanější tituly - červen 2022
humor

Z deníku ajťáka - 6%
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
196 Kč
Záhada sardinky - 11%
Román Záhada sardinky je postmoderní koláží sešitou z absurdních nápadů opírajících se o trivialitu. Kdo by ji chtěl zastírat, skončí s Brežněvem a Thatcherovou nad červeným tlačítkem.
humor

Záhada sardinky

252 Kč
224 Kč
Bez kalhot ani ránu - 58%
Na Michaela Swarbricka se konečně usmálo štěstí. Má rande s dívkou svých snů... nejprve se romanticky prohánějí po pláži na roztomilém oslíkovi a pak se koupou v moři. Nádhera! Jenže ouha... věčnému smolaři prostě na lepší časy svítat nemůže.
humor
Ukázky

Bez kalhot ani ránu

238 Kč
99 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
207 Kč
Slovácko sa nesúdí - 20%
Oblíbená humoristická knížka Zdeňka Galušky, kterou proslavil úspěšný televizní seriál, vychází jako audiokniha. Tak jako v televizi, jsou i na zvukové nahrávce dva vypravěči a glosátoři života slovácké vesnice na počátku 20. století.
humor
Ukázky

Slovácko sa nesúdí

199 Kč
159 Kč
To si vypiješ!
Pupi, Pupín, Pupulín, Pupánek & Company je bratrem Dona Quijota i Bustera Keatona-Friga. S někdy až naivní představou o fungování světa se románový hrdina vrhá i do marných a zcela zbytečných bojů.
humor

To si vypiješ!

133 Kč
Felix Holzmann ztracený a nalezený - 20%
Soukromý zvukový archiv stále obdivovaného komika Felixe Holzmanna vydal svá tajemství. Je to především téměř pět desítek anekdot v neopakovatelném Holzmannově přednesu a tři jeho dialogy s Františkem Budínem.
humor
Ukázky

Felix Holzmann ztracený a nalezený

99 Kč
79 Kč
Kurtovi přeskočilo - 11%
(1x)
Nový díl satirické série oblíbeného norského autora (např. Naivní, super) pro celou rodinu.
humor

Kurtovi přeskočilo

170 Kč
151 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka - 20%
Raritní bonus ke kompletu Osudy dobrého vojáka Švejka.
humor
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka

69 Kč
55 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 234 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>