Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2022
beletrie

Paměti kata Mydláře - 20%
Známý příběh pražské katovské rodiny Mydlářů je historickým románem a strašidelným vyprávěním zároveň. Sugestivní hlas herce Miroslava Táborského provází posluchače středověkou Prahou, jejími temnými zákoutími i popravišti.
beletrie
Ukázky

Paměti kata Mydláře

169 Kč
135 Kč
Pohádky s Vlastimilem Brodským - 20%
Kompilaci z pohádkových titulů, které tento velký vypravěč vytvořil, uvádí dva příběhy z jeho snad nejznámějšího "večerníčku" O makové panence a motýlu Emanuelovi. I další pohádky malí posluchači znají, ale v této sestavě je možná poněkud překvapí.
beletrie
Ukázky

Pohádky s Vlastimilem Brodským

99 Kč
79 Kč
To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem - 20%
Unikátní komplet obsahující výběr toho nejlepšího ze všech období Divadla S+H.
beletrie
Ukázky

To nejlepší se Spejblem a Hurvínkem

269 Kč
215 Kč
Blaník - 20%
Blaník - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Blaník

99 Kč
79 Kč
Divnovlásky - 20%
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.
beletrie
Ukázky

Divnovlásky

199 Kč
159 Kč
Hospoda na mýtince - 20%
Hospoda na mýtince - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Hospoda na mýtince

99 Kč
79 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
beletrie
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Měl jsem psa a kočku
Říká se: „Kočka drží vždycky s domem, ale pes s pánem.“ Platnost tohoto starého přísloví si Karel Čapek (1890-1938) mnohokrát ověřil v praxi. Humorná vyprávění o životě se čtyřnohými přáteli.
Čte Václav Voska
beletrie
Ukázky

Měl jsem psa a kočku

84 Kč
Posel z Liptákova - 20%
Posel z Liptákova - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Posel z Liptákova

99 Kč
79 Kč
Smrt krásných srnců - 20%
(2x)
Citlivě a s něžnou ironií vykreslená postava obchodního cestujícího Leo Poppera, velkého rybáře a fenomenálního mistra v prodeji výrobků "té slavné švédské firmy Elektrolux", vyvolala vřelý ohlas a vstoupila již do povědomí většiny z nás.
beletrie
Ukázky

Smrt krásných srnců

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 261 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>