Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2022
beletrie

Vražda v salonním coupé - 20%
Vražda v salonním coupé - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Vražda v salonním coupé

99 Kč
79 Kč
Vyšetřování ztráty třídní knihy - 20%
Vyšetřování ztráty třídní knihy - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Vyšetřování ztráty třídní knihy

99 Kč
79 Kč
Zápisky šílencovy - 20%
(1x)
Hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské
beletrie
Ukázky

Zápisky šílencovy

139 Kč
111 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
beletrie
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
Rytíři krále Artuše - 20%
Téměř půldruhého tisíciletí uplynulo od doby, kdy neznámý král Artuš hájil Británii proti vetřelcům. Jeho jméno se proměnilo v legendu rytířství. Audiokniha v podání O. Brouseka st., M.Táborského, D.Syslové a D.Novotného.
beletrie
Ukázky

Rytíři krále Artuše

179 Kč
143 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Slavný humoristický román v interpretaci Svatopluka Beneše.
beletrie
Ukázky

Saturnin

189 Kč
151 Kč
Umění milovat - 20%
(1x)
Audioverzi klasického díla, jehož autorem je Publius Ovidius Naso. Čte Miloš Kopecký a Irena Kačírková.
beletrie
Ukázky

Umění milovat

99 Kč
79 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
beletrie
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Čtyři dohody - 20%
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
beletrie
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
279 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
beletrie
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 261 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>