Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
cestování

Kilometry s dětmi - 20%
Vydejte se s námi ven! Auto nechte doma. Jedeme vlakem, jdeme pěšky. S batohem a svačinou, do lesa, do hor i kolem řek, v zimě i v létě. Opusťte na chvíli civilizaci a vezměte děti za dobrodružstvím, které čeká za humny.
cestování
Ukázky

Kilometry s dětmi

279 Kč
223 Kč
Nevšední zápisky ze Šanghaje - 20%
(2x)
Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. V jeho průběhu se navíc rozrostli o pátého člena, u jehož porodu byl osobně přítomen.
cestování
Ukázky

Nevšední zápisky ze Šanghaje

209 Kč
167 Kč
Podzemí - 20%
(1x)
Podzemí je velkolepá průzkumná cesta do říše podsvětí, jak se objevuje v mýtech, literatuře, paměti i samotné zemi. V dlouho očekávané knize nám Robert Macfarlane nabízí mimořádný pohled na náš vztah k temnotě, pohřbívání a minulosti i budoucnosti naší planety.
cestování
Ukázky

Podzemí

349 Kč
279 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 20%
(3x)
Ladislav Zibura na pěší poutě vyráží už od svých osmnácti let. Hvězdou poutnického světa se ale stal až v roce 2015, kdy se o jeho příběh začala zajímat média. Na rozdíl od duchovně zaměřených autorů, pouť vnímá především jako jízdu v kerouacovském stylu.
cestování
Ukázky

40 dní pěšky do Jeruzaléma

279 Kč
223 Kč
K pramenům Eufratu a Tigridu - 20%
Josef Wünsch podnikl v letech 1881–1883 expedici do Arménie a Kurdistánu, tehdy okrajových oblastí jihovýchodní části Osmanské říše. Jeho výprava přinesla řadu zeměpisných objevů a zjištění.
cestování
Ukázky

K pramenům Eufratu a Tigridu

239 Kč
191 Kč
Tajemství závoje - 20%

Nahlédněte pod pokličku jedné z nejtajemnějších zemí světa Mají v Saúdské Arábii Vánoce? Jak je to vlastně s muži v bílých nočních košilích a ručnících? Musítam být ženy stále zahalené? A bydlí ve stanech,nebo v mrakodrapech? Opravdu je tam benzín levnější než voda?

cestování
Ukázky

Tajemství závoje

249 Kč
199 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
cestování
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
cestování
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Češi - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Rusové - 20%
Nový zábavný průvodce ruskou povahou popisuje odlehčenou formou současný ruský životní styl. Dozvíte se nejen to, jací Rusové skutečně jsou, proč milují davy, jak slaví svátky, proč se rádi napijí, jaký mají smysl pro humor...
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Rusové

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>