Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
podle věku

Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
podle věku
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Němčina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Publikace obsahuje 20 lekcí, v nichž si procvičíte gramatiku i osvojíte nová slovíčka. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které českým studentům dělají potíže.
podle věku
Ukázky

Němčina pro samouky a věčné začátečníky

399 Kč
319 Kč
Základy klasické hudební kompozice - 20%
Tato publikace je myšlenkově velice kompaktním, bohatou empirií podloženým textem a slouží jako kompendium základních okruhů vědomostí.
podle věku
Ukázky

Základy klasické hudební kompozice

320 Kč
256 Kč
Angličtina – 5 minut denně - 20%
Procvičujte si angličtinu 5 minut denně. Každý den vytrhněte jeden list a ve volné chvíli vyluštěte křížovku, vyplňte cvičení nebo si přečtěte vtip či příběh. Poté list otočte a zkontrolujte si své odpovědi nebo si ověřte, zda jste správně porozuměli.
podle věku
Ukázky

Angličtina – 5 minut denně

129 Kč
103 Kč
Angličtina na rovinu II - 20%
(1x)
Volné pokračování oblíbených fejetonů o nástrahách, které má angličtina pro české studenty podrobně a přitom zábavně rozebírá další zajímavé jazykové jevy. Část je zaměřena na úskalí anglických sloves, tentokrát i s praktickými cvičeními.
podle věku
Ukázky

Angličtina na rovinu II

159 Kč
127 Kč
Basic Czech I. - 20%
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
podle věku
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
216 Kč
Průvodce studiem ekonomie - 20%
Průvodce studiem ekonomie je určen pro studenty bakalářských a navazujících magisterských především aplikovaných ekonomických oborů s cílem zopakovat si a ujasnit si poznatky z mikroekonomie a makroekonomie.
podle věku
Ukázky

Průvodce studiem ekonomie

129 Kč
103 Kč
Začátečník na dovolené - 20%
Chystáte se na dovolenou kde budete mluvit anglicky? Díky této e-knize se můžete připravit na komunikaci na vaší dovolené. E-knihou se prolínají slovíčka a rozhovory. Procvičíte si slovní zásobu a tím pak lépe porozumíte rozhovorům.
podle věku
Ukázky

Začátečník na dovolené

139 Kč
111 Kč
1000 ruských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
podle věku
Ukázky

1000 ruských slovíček

159 Kč
127 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
podle věku
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>