Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
podle věku

1000 vietnamských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování vietnamských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
podle věku
Ukázky

1000 vietnamských slovíček

159 Kč
127 Kč
Cvičebnice španělské gramatiky - 20%
Publikace je určena studentům španělštiny, kteří si chtějí procvičit teoretické znalosti jazyka. Cvičebnice je rozdělena podle slovních druhů, nejvíce prostoru je věnováno slovesu a slovesným tvarům.
podle věku
Ukázky

Cvičebnice španělské gramatiky

339 Kč
271 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ I. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých dějin období pravěku, starověku, středověku a novověku.
podle věku
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ I.

179 Kč
143 Kč
Zábavné rébusy a hlavolamy pro bystré děti - 20%
Pálí to vašim dětem, ale příklady z učebnice matematiky je nebaví? Nabídněte jim tuto publikaci! Ocení ji ti, kteří hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.
podle věku
Ukázky

Zábavné rébusy a hlavolamy pro bystré děti

149 Kč
119 Kč
Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
podle věku
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Angličtina Krok za krokem - 20%
První část obsahuje konverzační témata. Netradiční zadávání cvičení formou otázek čtenářům zpříjemní učení a zvedne sebevědomí....
podle věku
Ukázky

Angličtina Krok za krokem

254 Kč
203 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
podle věku
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Ruský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
podle věku
Ukázky

Ruský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Morfologie současné angličtiny - 20%
Sbírka příkladů a cvičení pro pokročilé studenty angličtiny.
podle věku
Ukázky

Morfologie současné angličtiny

100 Kč
80 Kč
Pedagogika sportu - 20%
Učební text je určen studentům tělesné výchovy a sportu FTVS UK, FSpS MU, FTK UP a pedagogických fakult, též trenérům všech licencí včetně studentů sportovních gymnázií a jiných středních škol.
podle věku
Ukázky

Pedagogika sportu

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>