Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
ženy

Důvod k naději
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
ženy
Ukázky

Důvod k naději

359 Kč
Rebelka - Moje cesta za svobodou

Uteč, nebo zemřeš. Šokující svědectví ženy, která uprchla před islamistickým režimem i tyranskou rodinou. Země oplývající nejmodernějšími technologiemi. Ale také absolutní monarchie a teokratická diktatura.

ženy
Ukázky

Rebelka - Moje cesta za svobodou

279 Kč
Prolomený kód života
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
Svolení
(4x)
Pohledná mladá dívka a starší zkušený muž — vztah, který si není radno romantizovat.
ženy
Ukázky

Svolení

229 Kč
Vyzvědačky bez závoje

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ženy
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
Případ Pavlína
(4x)

Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.

ženy
Ukázky

Případ Pavlína

144 Kč
Koruna:  pravdy a nepravdy
Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.
ženy
Ukázky

Koruna: pravdy a nepravdy

349 Kč
Život s Otou
Dita Krausová (nar. 1929), jejíž válečné zážitky inspirovaly španělského autora Antonia Iturbeho k bestselleru Osvětimská knihovnice a která své osudy shrnula v autobiografii Odložený život (2018), nyní přibližuje životní pouť svého manžela.
ženy
Ukázky

Život s Otou

249 Kč
Božská Ada
(1x)

Rozsáhlý historický román o zakladatelce počítačové vědy od populární autorky Hany Whitton Román o geniální a nedoceněné matematičce Adě Lovelaceové, autorce prvního počítačového programu, líčí nejen její nevšední soukromý život od dětství poznamenaného přísnou výchovou matky i vztahem k nepřítomnému otci, jímž byl slavný básník lord Byron, až po bohatý společenský a profesionální život v první polovině 19. století ve viktoriánské Anglii.

ženy
Ukázky

Božská Ada

279 Kč
Dar života
Nevšední vzpomínky zachycují životní osudy Edny Adan Ismailové, která jako první somálská dívka získala stipendium na ošetřovatelskou školu ve Velké Británii. Psal se rok 1954 a Edna udělala zásadní krok ke svému velkému snu – založit vlastní nemocnici.
ženy
Ukázky

Dar života

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>