Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
detektivky

Neklidná krev - 20%
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
detektivky
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
375 Kč
Chlorid sodný - 20%
(4x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
detektivky
Ukázky

Chlorid sodný

349 Kč
279 Kč
Noční brána - 20%
(2x)
Enzo Macleod se vrací vyřešit dvě vraždy, které od sebe dělí celých sedmdesát let.
detektivky
Ukázky

Noční brána

329 Kč
263 Kč
Vražedná mysl - 20%
(1x)
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu.
detektivky
Ukázky

Vražedná mysl

319 Kč
255 Kč
Ďáblova čísla
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
detektivky
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
Temnota - 20%
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
detektivky
Ukázky

Temnota

349 Kč
279 Kč
Krvavý měsíc - 20%
(1x)
Píše se rok 671 po Kristu a Fidelma je pověřena tajným úkolem, který je odhodlána tentokrát splnit sama. Navzdory jejím protestům se k ní připojuje i její muž Eadulf a bojovník Enda.
detektivky
Ukázky

Krvavý měsíc

279 Kč
223 Kč
Šachy pod sopkou
(2x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.
detektivky
Ukázky

Šachy pod sopkou

249 Kč
Temné hodiny - 20%
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
detektivky
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
199 Kč
Palec a selská pýcha
Do jedné z místních částí Kročína, tedy obce, v níž Viktor Palec vykonává funkci starosty, se přistěhuje mladá rodina původem z města. Koupili jeden ze starých gruntů a s elánem se pouští do rekonstrukce.
detektivky
Ukázky

Palec a selská pýcha

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 360 položek
1 2 3 .. 36 > >>