Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
sci-fi

Blade Runner - 20%
(2x)
Jeden z nejslavnějších sci-fi románů. Rick Deckard je policejním agentem pověřeným likvidací lidských replikantů, dokonalých reprodukcí člověka, používaných pro práci na kolonizovaných planetách.
sci-fi
Ukázky

Blade Runner

179 Kč
143 Kč
Hereticus - 20%
(2x)
Inkvizitor Gregor Eisenhorn, pronásledovaný svými bývalými spojenci jako radikál a nepřítel Impéria, musí dokázat, že je stále loajální Císaři a zároveň vypátrat nebezpečného kacíře o kterém všichni věří, že je mrtvý.
sci-fi
Ukázky

Hereticus

149 Kč
119 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
190 Kč
Děti Duny - 20%
Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi
Ukázky

Děti Duny

349 Kč
279 Kč
Hrdinové - 20%
O Černém Dowovi se říká, že zabil víc mužů, než zima, a na trůn Severu se vyšplhal po hoře lebek. Král Spojeného království nemíní s úsměvem přihlížet, jak leze ještě výš. Rozkazy byly vydány a vojska se plahočí severským blátem.
sci-fi
Ukázky

Hrdinové

179 Kč
143 Kč
Poslední opona - 20%
(1x)
Mezinárodní situace se rychle zhoršuje, válka je na spadnutí a parta kulisáků má narychlo přepravit kulisy do divadla ve vzdáleném městě.
sci-fi
Ukázky

Poslední opona

149 Kč
119 Kč
Potíže na Titanu - 20%
Henry Kuttner (1915 - 1958) byl plodný a velice oblíbený americký autor sci-fi, fantasy a hororu...
sci-fi
Ukázky

Potíže na Titanu

110 Kč
88 Kč
Říše - 20%
Jaké by to bylo, kdyby se dějiny dvacátého století udály jinak? Mělo by to vůbec vliv na obyčejného člověka? Antiutopický román Říše odehrávající se v alternativní realitě, kdy nacisté vyhráli válku, vypráví příběh osmnáctileté Elišky Procházkové, studentky gymnázia, která si stranickou propagandou národního socialismu příliš hlavu neláme.
sci-fi
Ukázky

Říše

249 Kč
199 Kč
Třetí hlava, černý šnyt a lišky v kurníku - 20%
(1x)
Přišli v utajení, myslí si, že Země je zaostalá planeta, dobrá tak akorát pro jejich trestaneckou kolonii. Norepané si ale nevšimli Lonského, který je pozemský technologický lídr, ale nechlubí se tím.
sci-fi
Ukázky

Třetí hlava, černý šnyt a lišky v kurníku

169 Kč
135 Kč
0 Tu, svazek první - 20%
(9x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek první

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>