Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
psychologie

Moderní sebeobrana - 11%
(1x)
Tahle kniha je zbraň. Doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání.
psychologie

Moderní sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Úspěšný nácvik používání toalety - 11%
Nácvik používání toalety může být pro dítě jednou z nejnáročnějších dovedností, které musí zvládnout. Proto mu musí nejen rodiče věnovat velkou pozornost.
psychologie
Ukázky

Úspěšný nácvik používání toalety

243 Kč
216 Kč
Tělo sčítá rány - 11%
(1x)
Trauma nelze obejít. Jeho následky zažívají mnozí – možná vy, možná vaši blízcí. Vždy však ovlivňuje životy všech okolo.
psychologie

Tělo sčítá rány

485 Kč
431 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Asertivitou proti stresu - 14%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých.
psychologie
Ukázky

Asertivitou proti stresu

315 Kč
271 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Hypnotické světy - 11%
Doslovný záznam Ericksonovy indukce klinické hypnózy a jeho přístupu k nácviku tranzu poskytuje studentům i odborníkům jasné příklady vývoje klinických hypnotických jevů.
psychologie

Hypnotické světy

449 Kč
399 Kč
Já a moje pocity - 11%
Co se to jenom děje? Dorinka a Meda jsou šťastné, Tamir je zklamaný, Filip je úplně nejspokojenější, Majda a Mia skáčou radostí, Anička je strašně moc smutná, Dorotka je zvědavá… Každé dítě je jiné. Různorodé mohou být i jejich pocity.
psychologie
Ukázky

Já a moje pocity

261 Kč
232 Kč
Myslet jako římský císař - Jak uplatnit stoickou moudrost v každodenním životě
Mnoho císařů, kteří vládli ve své době největší známé říši, bylo zapomenuto. Na jejich busty v příšeří tmavých depozitářů muzeí sedá prach. Jeden z nich nás ale svými myšlenkami dokáže inspirovat i po dvou tisících letech. Marcus Aurelius.
psychologie

Myslet jako římský císař - Jak uplatnit stoickou moudrost v každodenním životě

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 206 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>