Nejprodávanější Kniha - červen 2022
naučné

Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
naučné

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

naučné
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Stvoření světa - 11%
Na počátku všeho Bůh stvořil nebe a zemi, obojí pusté a topící se ve tmě. Kniha s ilustracemi Moniky Novotné vypráví o tom, jak pak oblohu i pevninu zaplňoval vodou, světlem, rostlinami i zvířaty a nakonec vytvořil k obrazu svému člověka.
naučné

Stvoření světa

115 Kč
102 Kč
10 dobrodružných únikovek - 11%
Přicházíte rádi na kloub záhadám?
naučné

10 dobrodružných únikovek

233 Kč
207 Kč
12 papírových zvířecích kamarádů - Statek - 11%
12 zvířátek se těší na skvělé představení! Hravý a zábavný příběh s dvanácti papírovými zvířátky. Vystřihněte, sestavte a ozdobte zvířátka samolepkami. Nakonec si můžete vytvořit vlastní příběh!
naučné

12 papírových zvířecích kamarádů - Statek

134 Kč
119 Kč
Atlas vesmíru pro děti - 11%
Nádherně ilustrovaný atlas s šesti velkými rozkládacími mapami odhalí všem malým zájemcům skrytá tajemství blízkého i vzdáleného vesmíru.
naučné
Ukázky

Atlas vesmíru pro děti

314 Kč
279 Kč
A-Ž půjdeš do školy: Pro holky, co se neztratí - 11%
Jedinečná obrázková knížka, která provede čerstvé školačky abecedou a zároveň školním prostředím.. Máte doma předškolačku nebo prvňačku?
naučné
Ukázky

A-Ž půjdeš do školy: Pro holky, co se neztratí

269 Kč
239 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 11%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spouta pohybu představuje kombinaci, kterou mají děti rády a přitom ji ocení i jejich rodiče.
naučné
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

242 Kč
215 Kč
Deskové hry. Procvičujeme L, R, Ř - 11%
Hrajeme si a procvičujeme výslovnost. Všechny čtyři herní plánky jsou vhodné pro malé děti, mají jednoduchá pravidla a jsou plné zábavy. První plánek knihy je věnován procvičování hlásky L. Následující dva plánky se věnují problematické hlásce R
naučné

Deskové hry. Procvičujeme L, R, Ř

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>