Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
alternativní medicína

Moudrost ájurvédského životního stylu - 11%
Ájurvéda nás učí, že skutečné zdraví je naším přirozeným právem a že důmyslným přizpůsobováním se rytmům přírody můžeme sami sebe znovu uvést do rovnováhy a prožívat optimální zdraví a pocit pohody.
alternativní medicína

Moudrost ájurvédského životního stylu

572 Kč
508 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Otoky a záhadná lymfa - 11%
Kniha se primárně zaměřuje na objasnění činnosti lymfy a na to, jaké problémy to může způsobit, pokud se péče o ni zanedbá.
alternativní medicína

Otoky a záhadná lymfa

440 Kč
391 Kč
Sborník retreatů 1 - Čung-jüan čchi-kung - 11%
Tato kniha je věnována materiálům retreatu Čung Jüan Čchikungu (Zhong Yuan Qigongu), vedeného mistrem Sü Ming-tchangem v Oděse a v Kyjevě v létě roku 2003. Retreat je prohloubená intenzivní praxe 8 až 10 hodin denně trvající celkem šest dnů až měsíc.
alternativní medicína

Sborník retreatů 1 - Čung-jüan čchi-kung

396 Kč
352 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - 11%
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
alternativní medicína

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
343 Kč
Homeopatie do kapsy - 11%
Každý z nás se jednou setkal s náhlou horečkou, hmyzím kousnutím nebo řešil neustávající kašel. Kniha je určena pro všechny, kteří chtějí najít cestu k homeopatii a nikdy se sní nesetkali. Pomůže seznámit se s příznivými účinky na organismus.
alternativní medicína

Homeopatie do kapsy

152 Kč
135 Kč
Léčba informací - 11%
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína

Léčba informací

259 Kč
230 Kč
Léčení bez chemie - 11%
Kniha přináší neobvyklý pohled na zdraví člověka a ještě neobvyklejší možnosti jeho léčení. Vychází z dlouholetých zkušeností zakladatele české onkologie MUDr. Miroslava Pekárka.
alternativní medicína

Léčení bez chemie

252 Kč
224 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
alternativní medicína

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>