Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
detektivky

Ve službách zla - 20%
(2x)
Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

349 Kč
279 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Nečekané přiznání - 20%
(5x)
Když je na příjezdové cestě domu v Dentonu nalezeno tělo mladého studenta s fotografií připnutou na límci, je detektiv Josie Quinnová na místě činu jako první. Dům patří Gretchen Palmerové, obětavé člence Josiina týmu, která ale zmizela.
detektivky
Ukázky

Nečekané přiznání

382 Kč
306 Kč
Rozsudek smrti
(1x)
Soukromý detektiv Robert Herman je úspěšný ve své práci, v osobním životě se mu však daří o něco méně.
detektivky
Ukázky

Rozsudek smrti

169 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
A zabij ho potichu!
Známý písecký autor, emeritní komisař kriminální služby Ladislav Beran, předkládá tentokrát čtenářům několik povídek z konce třicátých let minulého století, kdy v Písku získávala věhlas legendární četnická pátrací stanice.
detektivky
Ukázky

A zabij ho potichu!

179 Kč
Bez těla - 20%
(1x)
Když se jednoho květnového dopoledne notorický zlodějíček Krajka při docela obyčejné vloupačce rozhodne otevřít i dveře koupelny, netuší, jaká hrůzná podívaná na něj uvnitř čeká.
detektivky
Ukázky

Bez těla

209 Kč
167 Kč
Čas primadon
Ema Šubrtová pracuje jako učitelka na gymnáziu, občas provádí turisty po Brně a s partou přátel si užívá bezstarostný čas bez závazků.
detektivky
Ukázky

Čas primadon

179 Kč
Malý a velký Mefisto - 20%
Počítáte se mezi milovníky klasické české detektivky? Tak tohle je něco pro vás! Pár lidí v uzavřeném prostoru, jeden mrtvý, kdo je vrah? Společně s klasikem českého krimi žánru, Josefem Škvoreckým, se my, nadšení čtenáři detektivek, ptáme: Whodunit???
detektivky
Ukázky

Malý a velký Mefisto

209 Kč
167 Kč
Oko za oko - 20%
Inspektorka Kate Youngová bere léky a vyrovnává se s traumatem. Je sice nejlepším detektivem u policie, ale poté, co její špatný úsudek málem zapříčiní veřejnou katastrofu, její šéfové usoudí, že jediné, co potřebuje, je dovolená.
detektivky
Ukázky

Oko za oko

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 360 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>