Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2022
děti a mládež

H2O a pastýřové snů - 11%
Hugo, Hubert a Ofélie, parta žáků základní školy Evelíny Saturejkové, s pomocí zmenšovacího paprsku tentokrát luští tajuplné poselství ukryté do snů, řeší záhadu lidí čučících do skříněk s kličkou a vydává se na výpravy v létající dodávce Citroën ...
děti a mládež

H2O a pastýřové snů

242 Kč
215 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
děti a mládež

Já, Finis

314 Kč
279 Kč
O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách - 11%

Sedmero pohádek o mašinkách vypráví Pavel Zedníček. Nová nahrávka pohádek o mašinkách, vláčcích, lokomotivách a všech věcech, které se dějí na železnici.

děti a mládež

O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách

172 Kč
153 Kč
Příběhy tisíce a jedné noci - 11%
Dvacet čtyři orientálních příběhů o lásce, zradě, kouzlech a moudrosti v převyprávění Eduarda Petišky patří mezi zlatý fond literatury pro děti a mládež.
děti a mládež

Příběhy tisíce a jedné noci

359 Kč
319 Kč
Společenstvo klíčníků - 11%
Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu.
děti a mládež

Společenstvo klíčníků

269 Kč
239 Kč
Tajemství Velkého Vonta - 11%

Závěr stínadelské trilogie v podání Davida Matáska. Po neklidné éře bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ.

děti a mládež

Tajemství Velkého Vonta

332 Kč
295 Kč
Uprchlík na ptačím stromě - 11%
Oblíbená kniha mnoha generací od autora Ferdy Mravence poutavě líčící život českých, i cizokrajných ptáků během celého roku konečně v audio verzi!
děti a mládež

Uprchlík na ptačím stromě

314 Kč
279 Kč
O nezbedných mašinkách - 11%
V nových příbězích o mašinkách zažijete spoustu legrace a skvělých dobrodružství. Obal alba nádhernými ilustracemi doprovodil akad. malíř Jiří Bernard.
děti a mládež

O nezbedných mašinkách

224 Kč
199 Kč
Správná pětka na útěku - 11%
Zpátky na Kirrin! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim tráví další prázdniny na svém ostrově. Jedné noci zachytí záhadné světelné signály přicházející z neznámé lodě.
děti a mládež

Správná pětka na útěku

251 Kč
223 Kč
Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků - 11%
Jedenáctiletá Stela žije sice v zapadlé horské vesničce, ale o dobrodružství nemá nouzi. S dědečkem, tatínkem mašérem a smečkou šestnácti psů má o zábavu postaráno každý den. A co teprve, když se vydají na velké závody psích spřežení až na Aljašku!
děti a mládež

Stela a 16 huskyů + Stela v zemi tučňáků

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>