Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
romantika

Říše neřesti - 20%
(1x)
Strhující finále série SAVAGE TRILOGY Nemyslitelné. Neuvěřitelné. Nepředstavitelné. Nepoznávám, co se stalo s mým životem. Už nedokážu říct, kde končí lži a začíná pravda. Vpadl do mého světa a vyhnal mě z mého bezpečného koutku.
romantika
Ukázky

Říše neřesti

229 Kč
183 Kč
Utajené noci - 20%
Zádumčivý miliardář se zamiluje, když si najme chůvu, která se má starat o jeho malý uzlíček radosti. Můj život měl řád. Byl předvídatelný a hladký jako moje skotská.
romantika
Ukázky

Utajené noci

249 Kč
199 Kč
Volání srdce - 20%
Elizabeth odjela do pohraničí vyučovat v nové jednotřídce děti osadníků Divokého západu. V hodinách musí zvládat šestileté caparty i sedmnáctileté výrostky a zpočátku se jí moc nedaří ani topit ve školních kamnech.
romantika
Ukázky

Volání srdce

199 Kč
159 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Nebezpečně návykové noci - 20%
Nemám zájem o nic vážného…, řekl, a Zoe to uklidnilo, i když by asi měla chtít se svým prvním milencem prožít „něco vážného“.
romantika
Ukázky

Nebezpečně návykové noci

69 Kč
55 Kč
Oheň mezi námi - 20%
(2x)
Byl jednou jeden kluk, kterého jsem milovala. A na pár nádechů, pár šepotů, pár okamžiků jsem si myslela, že on mě taky miloval.
romantika
Ukázky

Oheň mezi námi

279 Kč
223 Kč
Opravdová láska - 20%
Víkend plný vášně neskončil dobře. Charismatický lékař Grant Everett byl zděšen, když se dozvěděl, že jeho milenkou je čerstvá maturantka, osmnáctiletá Harley.
romantika
Ukázky

Opravdová láska

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Na vrcholu - 20%
(1x)
Sebastianovi ovládají celé město. Pche, dost možná celý svět! Ale já z něj chtěla jen kousek… který nikdy nestačí. Takže když se má šéfka vydala „nalézt sebe samu“, chopila jsem šanci za pačesy a vrhla se do prostředí luxusu a výzev. A všechno šlo dobře, dokud jsem nenarazila na něj. Modroočka.
romantika
Ukázky

Na vrcholu

209 Kč
167 Kč
Svítání nad Safírovým zálivem
Aria Philipsová žije na Ostrově drahokamů celý život. Dokonce i když její sestry Clover a Skye opustili rodný ostrov v honbě za lepším a velkolepějším životem, Aria zůstala, aby otci pomohla s vedením jejich rodinného hotelu.
romantika
Ukázky

Svítání nad Safírovým zálivem

239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 319 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>