Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
ostatní

Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy - 20%
(1x)
Senzační biografie princezny Diany napsaná za její spolupráce a přinášející exkluzivní nový materiál k připomínce 60. výročí jejího narození.Kniha Diana, její skutečný příběh po svém prvním vydání v roce 1992 navždy změnila způsob, jakým veřejnost pohlížela na britskou monarchii.
ostatní
Ukázky

Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy

349 Kč
279 Kč
Dotknout se duše - 20%
(1x)

Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín. Ale také partner, otec, syn, bratr a kamarád. Marek Mára Holeček se svému lezeckému i soukromému životu věnuje naplno a s vášní.

ostatní
Ukázky

Dotknout se duše

299 Kč
239 Kč
Důvod k naději - 20%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
ostatní
Ukázky

Důvod k naději

359 Kč
287 Kč
Just Kids / Jsou to jen děti - 20%
Vzpomínky Patti Smith začínají v době, kdy zdaleka nebyli slavnými osobnostmi, ale „jenom dětmi“, pro které však umění bylo vším.
ostatní
Ukázky

Just Kids / Jsou to jen děti

249 Kč
199 Kč
Nad očekávání - 20%
Krištof Kintera je nejen nadaný výtvarník, ale také zábavný vypravěč, a Petr Vizina vnímavý, poučený tazatel. Jejich rozhovor proto nenásilně a leckdy velice vtipně mapuje Kinterovo dílo a osudy a jejich prostřednictvím i vývoj české umělecké scény od 90. let po dnešek.
ostatní
Ukázky

Nad očekávání

279 Kč
223 Kč
Pablo Escobar. Můj otec - 20%
(2x)
Až dosud se zdálo, že o vzestupu a pádu nejslavnějšího drogového bosse všech dob Pabla Escobara bylo řečeno vše. Pokaždé to ale byla historie vyprávěná zvenčí, nikdy ne z intimity jeho vlastního domova.
ostatní
Ukázky

Pablo Escobar. Můj otec

349 Kč
279 Kč
Rebelka - Moje cesta za svobodou - 20%

Uteč, nebo zemřeš. Šokující svědectví ženy, která uprchla před islamistickým režimem i tyranskou rodinou. Země oplývající nejmodernějšími technologiemi. Ale také absolutní monarchie a teokratická diktatura.

ostatní
Ukázky

Rebelka - Moje cesta za svobodou

279 Kč
223 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
ostatní
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
S Radkou na cestách - 20%
Radka Darebná je cestovatelka s duší opravdového dobrodruha. Většinu cest podnikla sama a právě to jí dalo mnoho životních vzpomínek a zkušeností. Ve své knize S Radkou na cestách popisuje své zážitky z cestování po světě, které opravdu stojí za to.
ostatní
Ukázky

S Radkou na cestách

249 Kč
199 Kč
Švadleny z Osvětimi - 20%
Na pozadí holokaustu, nacistického vykořisťování a módního průmyslu za války nabízí historička Lucy Adlington pohled na životy pětadvaceti převážně židovských vězeňkyň z Osvětimi.
ostatní
Ukázky

Švadleny z Osvětimi

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 234 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>