Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Příběh plný tajemství
Lucy Kingová: Příběh plný tajemství Slíbil jsem ti, že se o tebe postarám, a hodlám to dodržet. Když to Finn Georgii řekl, bylo to pro ni krásnější než to nejromantičtější vyznání. Tak moc potřebovala najít v životě pevný bod!
Ukázky

Příběh plný tajemství

69 Kč
Smrt přichází na prohlídku
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(61x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

279 Kč
Morový testament - 30%
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
Ukázky

Morový testament

199 Kč
139 Kč
Tajemství lorda Lynforda
(1x)
Tajemství lorda Lynforda Dědicové titulu by se neměli ženit s bohatými vdovami, obzvlášť s těmi, které jsou zároveň matkami devítiletých dcer.
Ukázky

Tajemství lorda Lynforda

109 Kč
Bez tebe jsem ztracen
(2x)
„Měla bys být mou ženou, Livio.“ Ale Livia řekla králi Matteovi, muži, kterého milovala, „ne“. Právě proto, že ho milovala! Už totiž nebyla tím ubohým nalezencem, kterému Matteo poskytl přístřeší.
Ukázky

Bez tebe jsem ztracen

69 Kč
Černý korál
(1x)
Když začne floridská policejní potápěčka rozplétat dávno odložený případ, netuší, že tím vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha… Sloan McPhersonová, vyšetřovatelka z Programu podvodního pátrání, objeví na dně kalného floridského jezírka starou dodávku.
Ukázky

Černý korál

279 Kč
Musíš se oženit!
(2x)
Uznávaný architekt Drew Maddox nemá, pokud jde o ženy, zrovna nejlepší pověst, ale jako vyhlášený sukničkář si za ni může především sám. Nový skandál, který se právě v bulváru objevil, ho však může stát skvěle rozjetou kariéru.
Ukázky

Musíš se oženit!

69 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
Ukázky

Spasitel

349 Kč
Vztahy a mýty
(9x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

145 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>