Nejprodávanější tituly - červen 2022
pohádky a legendy

Perníková chaloupka -  Přečti a nalep pohádku - 11%
V tomto sešitu si malí čtenáři užijí plno zábavy s pohádkou o Perníkové chaloupce! Budou hledat třpytivé samolepky a lepit je na správná místa.
pohádky a legendy

Perníková chaloupka - Přečti a nalep pohádku

89 Kč
79 Kč
Pohádky z lesa - 11%
V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka. Tatínek s maminkou léčí přes den stromy v lese a shánějí potravu.
pohádky a legendy

Pohádky z lesa

251 Kč
223 Kč
Vzpoura strašidel - 11%
(2x)
Na zámku Červená Lhota se dobře daří kastelánu Pivoňkovi a jeho mlsné kočce Matyldě. Bývalý baletní mistr provází návštěvníky po zámku a žije v poklidu s místními strašidly. Jejich soužití je navýsost spokojené, vzájemně si pomáhají.
pohádky a legendy

Vzpoura strašidel

248 Kč
220 Kč
Modrý Poťouch - 11%
Poťouch bývá různě velký a různě barevný. Každý Poťouch má trumpetkové našeptávadlo, dva z pěti prstů na ruce výrazně delší, těm se říká popichovadla, a zbylé tři prsty jako přísavky.
Kniha je celobarevná a bohatě ilustrovaná.
pohádky a legendy

Modrý Poťouch

242 Kč
215 Kč
Dál do džungle - 11%
Chcete vědět, jací byli panter Baghíra, medvěd Balú, hád Ká, tygr Šér Chán či Mauglího vlčí rodiče jako mláďata? Návrat do světa Knihy džunglí z pera oceňované autorky.
pohádky a legendy

Dál do džungle

269 Kč
239 Kč
Malý princ - Kniha aktivit, modré svítící samolepky
Malý princ je nejznámějším a nejoblíbenějším z děl Antoina de Saint-Exupéryho. Autor se při psaní poetického příběhu pilota a malého prince inspiroval vlastním dobrodružstvím, když coby letci havarovali s přítelem na Sahaře.
pohádky a legendy
Ukázky

Malý princ - Kniha aktivit, modré svítící samolepky

71 Kč
Případy detektiva Ťopa - 11%
Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová.
pohádky a legendy

Případy detektiva Ťopa

268 Kč
238 Kč
O Radostníčcích - 11%
Co je v životě nejdůležitější? Zlatý náhrdelník nebo buchty, které se jen rozplývají na jazyku? Mít ten nejkrásnější květinový domeček?
pohádky a legendy

O Radostníčcích

44 Kč
39 Kč
Za pohádkou kolem světa - 11%
Bohatý výběr z nejkrásnějších pohádek národů čtyř kontinentů. Vedle pohádek známých, jako je Kocour v botách, vypráví autor i půvabné a velmi originální pohádkové příběhy exotických národů, které doprovázejí nádherné ilustrace Heleny Zmatlíkové.
pohádky a legendy

Za pohádkou kolem světa

243 Kč
216 Kč
Dušinka, víla věcí - 11%
Sedm příběhů pro děti, které ví, že věci nejsou jen obyčejné předměty.
pohádky a legendy

Dušinka, víla věcí

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 265 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 27 > >>