Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
sci-fi a fantasy

Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Kedrigern a kouzelná hůlka - 20%
Trampoty mistra protikouzel a odeklínadel Kedrigerna začnou v okamžiku, kdy Hamarak objeví kouzelný meč Panstygii, Matku temnot a Princezna si vezme do hlavy, že nejvhodnějším dárkem k výročí svatby nejsou pletené návleky na křídla...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kedrigern a kouzelná hůlka

149 Kč
119 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Krvavý lístek - 20%
(1x)

Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii. Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavý lístek

209 Kč
167 Kč
Město zrady - 20%
(1x)

Závěrečný díl české fantasy o tajném vládním experimentu, který se zvrtnul. Od vítězky ceny HumbookStart 2019. Vždy ukaž svou duši. Drž se pravidel. Neopouštěj Soulcity. Do dneška by mě nenapadlo o těchto zásadách pochybovat, ale v Soulcity už není tak bezpečno jako kdysi.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Město zrady

209 Kč
167 Kč
Nástroje smrti 2: Město z popela - 20%
(1x)
Clary Frayová si toužebně přeje, aby se její život zase vrátil do normálních kolejí. Ale co je vlastně normální, když jste lovec stínů, zabíjíte démony, vaše matka je v kómatu způsobeném zlověstným kouzlem..
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 2: Město z popela

249 Kč
199 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Noci běsů - 20%
(6x)
Před dvanácti lety ze zapadlé vesnice v pohraničí, kde platí vlastní pravidla a lidé stále věří ve staré bohy, zmizely beze stopy čtyři děti. Teď se vrátili jako dospělí lidé. Mezi nimi i Astrid Mahlerová. Ona ani ostatní si nepamatují, kde celou dobu byli a co se jim stalo.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Noci běsů

249 Kč
199 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 73 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>