Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
sci-fi a fantasy

Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Dcera zimy - 20%
(2x)

Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera zimy

209 Kč
167 Kč
Divočarka: Krev nepřítele - 20%

Úchvatné pokračování magické fantasy prodané do více než 17 zemí světa Divočarský kruh tety Isy upadl do podivného spánku a Klára se rozhodne vyhledat pomoc u krkavčích matek. Cestou ji ale zastihne krutá bouře, která Krkavčí kotlinu fatálně zpustoší.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Divočarka: Krev nepřítele

189 Kč
151 Kč
Divočarka: Vrativec - 20%
Bravita se vrátila mezi živé a je ochotná jít doslova přes mrtvoly, aby si vydobyla zpět pozici vládkyně světa. Zastavit ji může jedině Klára spolu se členy svého divočarského kruhu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Divočarka: Vrativec

209 Kč
167 Kč
Griša - Bouře a vzdor - 20%
(2x)
Z obyčejné dívky Aliny Starkové se stala světlonoška. Mnozí k ní upínají své naděje – vždyť jen ona jediná dokáže zničit Vrásu stínu, jež odedávna sužuje zemi. Jenže cena, kterou za to platí, je vysoká. Touží žít někde v ústraní s milovaným Malem po boku, místo toho stále prchá a skrývá se před minulostí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Bouře a vzdor

249 Kč
199 Kč
Kodex Katachi - 20%
Ósaka je třetím největším městem Japonska. Leží na ostrově Honšú a je jedním z nejdůležitějších průmyslových center a přístavů tohoto ostrova. Zde začíná příběh dvou kamarádů, Kazuakiho Nagata a Shigekiho Kumury.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kodex Katachi

120 Kč
96 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Mechanická princezna - 20%
Nad londýnským Institutem se smráká. Mortmain připravuje útok na Lovce stínů: chce je zničit pomocí Pekelných strojů. Na dokončení svého plánu potřebuje už jen jedno: Tessu Grayovou...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mechanická princezna

319 Kč
255 Kč
Mechanický princ - 20%
V magickém viktoriánském Londýně našla Tessa útočiště u Lovců stínů jen nakrátko. S pomocí přitažlivého samotáře Willa a oddaného Jema totiž zjišťuje, že Magistrova válka proti nim je velmi osobní.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mechanický princ

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>